ДА ВЗЕМЕШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ

Да продължаваме да вървим напред, да предлагаме по-добри автомобили и да усъвършенстваме всеки техен компонент - жаждата за иновации съпътства ŠKODA още от нейното създаване преди повече от 120 години. Нашата цел е да правим автомобили, които правят повече от това просто да ви закарат от точка А до точка В, и така можете да се наслаждавате на спиращия дъха дизайн, интелигентните решения и динамичното преживяване, когато сте зад волана на ŠKODA. Разгледайте нашите последни иновации, които ще направят живота ви по-лесен, и се насладете на много нови преживявания.

СЪЗДАДЕНА ЗА ДНЕС И ЗА УТРЕ

Общото между всички автомобили ŠKODA е техният характерен елегантен кристален дизайн. Но външният вид не е всичко. Целият автомобил е създаден не само да изглежда добре, но и да работи безупречно. Открийте какво се крие зад дизайна на една ŠKODA.

ПРЕВРЪЩАНЕ НА ВИЗИЯТА В РЕАЛНОСТ

Изцяло електрическата ŠKODA VISION E е нашата визия днес за мобилността на утрешния ден: по-умна, по-чиста и по-ефикасна. Винаги сме вярвали в погледа към бъдещето, в постоянното развитие... Но едно нищо никога не се променя: нашият ангажимент шофьорите и пътниците са в центъра на всичко, което правим.

СВЪРЗАНОСТ ЗА ПЕРФЕКТЕН ДЕН

Можете да се свържете с оператора само с натискането на един бутон, да разчитате на винаги актуална прогноза за времето и цени на горивото, или да забавлявате цялата компания с мултимедия, която съхранявате на телефона си. Решенията за свързаност на ŠKODA ви позволяват да вземете най-доброто от своя автомобил, като всеки ден правят живота ви по-лесен. Открийте всичко, на което той е способен.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ...

Цяла армия от най-съвременни асистиращи системи, които до този момент са били запазени за автомобилите от по-високите класове, сега са на Ваше разположение, за да осигурят по-голяма безопасност във всички модели ŠKODA. Вижте всички начини, по които ŠKODA се грижи за вашата безопасност.

SIMPLY CLEVER РЕШЕНИЯ

Друг уникална и интелигентна характеристика на всички автомобили ŠKODA са техните находчиви елементи: всеки модел има многобройни остроумни детайли и решения, които ви носят улеснение всеки ден. И добавяме нови решения с всеки нов модел.

ПРОИЗВОДСТВО 4.0

Когато говорим за иновации в автомобилната индустрия, повечето от нас си представят нови решения и технологии, използвани директно в автомобилите. Промените, които протичат в производството и развойните процеси, обаче, са също толкова важни. Ние постоянно се стремим да гарантираме, че нашето производство е природосъобразно и в крак с най-новите постижения.

DIGILAB: НАШИЯТ ЦЕНТЪР ЗА ИНОВАЦИИ

Водеща роля за нашите възможности за иновации и предлагане на нови идеи в дигиталните услуги и мобилните решения има нашия DigiLab мозъчен тръст, който проправя пътя пред творческите умове за проучване и развитие на нови бизнес модели, решения и продукти за мобилността на бъдещето.