Преференциални цени за услугата за вземане и връщане на автомобил за сервизно обслужване

 Уважаеми клиенти,

 

сервизните центрове на ŠKODA в страната извършват услугата Вземане / Връщане, за да получи автомобилът Ви нужното сервизно обслужване, без да се налага Вие да излизате от дома си. Служител от отдел Следпродажбено обслужване ще Ви посети на място и ще приеме Вашия автомобил и поръчка, а след приключване на ремонта, автомобилът Ви ще бъде доставен на предварително указан от Вас адрес в рамките на града.

 

В условията на извънрено положение, ние подобрихме цените на тази услуга, за да бъде тя още по-достъпна за нашите клиенти.

Преди да върнем Вашият автомобил, той ще бъде старателно дезинфенкциран, съгласно строгите хигиенни и противоепидемични мерки, които се спазват в нашите сервизни центрове. 

Вижте контактите на нашите сервизни центрове тук.

 

Услугата се предлага само за населеното място, в което се намира избрания сервизен център, а обслужваният автомобил трябва да има валидни пълно Автокаско, Гражданска отговорност и годишен технически преглед пред ДАИ. Клиентът подписва пълномощно за управление на автомобила му от наш служител. Ангажимент на нашият служител е да предостави готова бланка на пълномощното за улеснение на клиента.


ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА УСЛУГА ВЗЕМАНЕ/ВРЪЩАНЕ
pdf (1.3 MB)