Защо да преминем към електромобил?

Електрическите автомобили харчат по-малко

Освен че опазвате околната среда, спестявате пари. Разходите за обслужването на електрическите автомобили са по-малки, в сравнение с автомобилите с двигател с вътрешно горене. Собствениците могат да се насладят и на много други предимства, като безплатен паркинг в грдска среда, достъп до центъра на града и освобождаване от някои такси.

Зареждането става бързо и лесно

Можете да зареждате батерията на вашия електрически автомобил почти навсякъде: от домашен контакт на 230 V, стенна кутия или обществени станции за зареждане. Има едно просто правило: колкото по-висока е мощността на зареждане, толкова по-бърз е процесът. След като го изпробвате, ще откриете, че е почти толкова лесно, колкото зареждането на смартфон. 

Пътуванията на дълги разстояния са възможни

Електрическите автомобили предлагат пробег, който далеч надхвърля този, от който се нуждаете за един средно натоварен ден, независимо от начина на шофиране. Когато отидете на почивка, можете да заредите своя електрически автомобил в непрекъснато разширяваща се мрежа от обществени станции за зареждане.

Изцяло електрическа или хибрид?

Škoda Enyaq Coupé iV

Škoda Enyaq Coupé iV е едновременно впечатляващо стилна и аеродинамично ефективна. Предлага се в три версии на мощност – 60, 80 и 80x, максимален пробег над 550 км* с едно зареждане.

Škoda Enyaq iV

Първият, изцяло електрически SUV на Škoda предлага най-съвременна технология и пробег от повече от 540 км*. Можете да изберете за него от различни по капацитет и мощност батерия. 

Колко ще струва моята бъдеща Škoda?

Притежаването на електрически автомобил има толкова много предимства!

С по-ниските разходи за гориво и поддръжка, в сравнение с автомобилите с двигатели с вътрешно горене и с правителствата на някои пазари, предлагащи данъчни стимули за собственост, електрическите превозни средства са много по-привлекателни за собствениците.

Изследвайте годината с Enyaq iV

Почерпете вдъхновение от нашите съвети за всеки сезон с Enyaq iV и се насладете на невероятна година.

Намерете зарядни станции

Допълнете eMobility с мобилни приложения

Powerpass app

Powerpass е удобно мобилно приложение за зареждане, което съчетава „всичко в едно“ за клиентите на Škoda Auto. Това приложение ще ви помогне при зареждане навън или в домашни условия, когато използвате интелигентното зарядно Škoda iV.

MyŠkoda app

Достъп до всички необходими функции на вашия автомобил от всяко място и по всяко време с помощта на смартфон.

Имате въпроси?

ЕлектромобилиБатерииЗарежданеPowerpass
Знаете ли каква е разликата между plug-in хибридите, леките хибриди и изцяло електрическите автомобили?
Знаете ли колко издържат батериите?
Знаете ли как да зареждате вашето EV?
Знаете ли, че една карта ви позволява да зареждате навсякъде?