Всичко за Škoda Connect

Какво е Škoda Connect?

Научете  повече за услугите Škoda Connect и как те могат да Ви бъдат от полза в ежедневието.

Активиране и подновяване

Трябва да активирате Škoda Connect услугите в новия си автомобил? Или абонаментът Ви е изтекъл?

Достъпност на Škoda Connect услугите по модели

Проверете наличността на услугите Škoda Connect във Вашия автомобил.

Представяне на Online Services

Извлечете максимума от всеки ден! Покупката на всички или само на някои пакети с услуги, ще даде на автомобила Ви множество нови възможности.

Запознайте се с предлаганите услуги

Всичко, от което се нуждаете на едно място – приложението предоставя актуална информация за трафика, съща така може да проверите дали не сте забравили да заключите автомобила си или да извикате помощ, ако автомобилът Ви се повреди. Прегледайте видеоклиповете, за да видите как тези услуги могат да улеснят живота Ви.

Škoda Connect пакети

Различните услуги са разделени в тематично базирани пакети. Сами решете дали желаете да разширите възможностите на информационно-развлекателната система, да улесните грижата за техническото състояние на Вашия автомобил или да получите дистанционен достъп до Вашата Škoda.

Functions on Demand

Най-бързият начин да получите допълнително оборудване.

Благодарение на технологията Functions on Demand можете лесно и удобно да надградите функциите на автомобил си, тъй като закупуването и активирането им се случват изцяло онлайн. Просто посетете магазина на ŠKODA Connect или директно чрез инфоразвлекателната система, заявете покупката на Навигация, допълнителни цветове или функции към Амбиентното осветление, и дори Асистент за дълги светлини.

Спешни повиквания / Ecall

Много важна част от ŠKODA Connect са Спешните повиквания и eCall функцията за безопасност, която е част от стандартното оборудване на всички нови автомобили.

Активиране и подновяване

Активирайте Škoda Connect или подновете изтеклите абонаменти.

Активация само в три стъпки

Стъпка 1

Изтеглете приложението MyŠkoda на Вашето мобилно устройство чрез QR код или посетете Škoda Connect портала през линка по-долу.

Стъпка 2

Влезте в профила си чрез Вашия Škoda ID или се регистрирайте.

Стъпка 3

Въведете шасито на Вашия автомобил и следвайте инструкциите, за да завършите регистрацията.

Подновяване на услуги

Влезте в профила си и проверете кои онлайн услуги на Вашия автомобил изтичат скоро.

Това подробно видео ще Ви помогне да подновите Вашия абонамент с лекота.

Други възможности за свързаност

Открийте и други възможности за свързаност във Вашия автомобил.

Гласови асистенти

LauraGoogle AssistantAmazon Alexa
Достатъчно е само да кажете “Okay, Laura!” , за да активирате системата за гласов контрол на Вашата Škoda.
Кажете само “OK, Google” и вече може да поискате информация за Вашия автомобил от гласовия асистент Google Home.
Започнете разговор с гласовия асистент на Amazon, като просто кажете името й: „Alexa“.

SmartLink

Благодарение на SmartLink, който интегрира технологиите Apple CarPlay, Android Auto и MirrorLink®, информационно-развлекателната система на автомобила се свързва с Вашия смартфон. Свързването на двете системи Ви позволява да използвате целия набор от одобрени приложения в своя автомобил. Вече може да получавате указания, да слушате музика или да проверявате прогнозата за времето в района, оставайки своето внимание фокусирано върху пътя.

Android Auto

Приложението Android Auto безжично свързва Вашата Škoda с Вашия смартфон. Насладете се на предпочитани приложения и услуги върху екрана на инфотейнмънт системата. Приложението е съвместимо с Android 5.0 и по-нови версии.

Apple CarPlay

CarPlay взима любимите приложения от Вашия iPhone и ги визуализира върху екрана на инфотейнмънт системата. Приложението е съвместимо с iPhone 5 и по-нови версии.

MyŠkoda Essentials

С мобилното приложение MyŠkoda Essentials вашата Škoda винаги е под контрол. То предостави достъп до всички полезни функции на автомобила с помощта на вашия смартфон. Можете да визуализирате местоположението на вашия автомобил, да контролирате допълнителното отопление или да проверите дали вашата Škoda е заключена и всички прозорци са затворени.

MyŠkoda

Новото приложение MyŠkoda Ви предоставя пълен контрол над вашия автомобил. Проверете нивото на батерията, наблюдавайте състоянието на различни части на вашия автомобил и управлявайте нуждата от зареждане на Вашата електрическа Škoda с Powerpass. Всичко това и много повече от удобството на вашия смартфон.