Финансов лизинг

Кой може да се възползва от лизинговите продукти?
Лизингът е предназначен за местни юридически лица и лица, упражняващи свободни професии. Физическите лица могат да намерят нашите най-добри условия и да получат оферта в представителствата на марката.

За какви автомобили важи лизингът?
Лизингът важи за нови и употребявани автомобили, предлагани от представителствата на Škoda.

Административно обслужване
Еднократна такса за административно обслужване на лизинговия договор.

Лихва
Фиксирана лихва за целия период на лизинговия договор. Така размерът на месечната вноска остава непроменяем за целия период на лизинга, като няма да се притеснявате от промени във финансовите условия, водещи до увеличаване на лихвените проценти, вследствие на инфлационни процеси или други неблагоприятни събития от локален или световен мащаб.

Лизингови продукти

Лизингова процедура

Само в 4 стъпки

Изберете подходящ за Вас автомобил

Кандидатствайте за лизинг

Одобрен сте и подписвате договор

Вземете своя автомобил

Нашите предимства

Застраховане на автомобила

При наличие на лизингов договор сключването на застраховките Автокаско и Гражданска отговорност се осъществява със съдействието на наш служител, което пести Вашето време.

Осигуряваме допълнително съдействие при настъпване на застрахователна щета. Чрез изнесен офис на застрахователя в сервизните центрове на Škoda ще получите професионално съдействие, за да заведете своята претенция. По този начин пестите време за завеждане на щета при застраховател и ще бъдете сигурни, че ремонтът ще бъде извършен в оторизиран сервиз на Škoda.

Оставете автомобила си в сигурни ръце

Осигуряваме възможност за предплатени планове за сервизна поддръжка през гаранционния срок. Налице е възможност стойността на предплатения сервизен план също да бъде финансирана по лизингова схема. 

При нас е възможно лесно да добавите допълнителни екстри към стандатния си план. Например за времето на действие ма лизинговия договор да сключите договор за планова поддръжка или да добавите услугата "хотел за гуми". 

Лизингът, предлаган в представителствата на Škoda, Ви гарантира, че всички щети ще бъдат отремонтирани в сервизни центрове на Škoda при запазване на гаранцията на автомобила.

Свържете се с нас

За повече информация за лизинговите ни услуги, можете да се свържете с нас на:

0884 656 658

leasing@skoda-auto.bg