Проявата на загриженост за околната среда включва всички ежедневни дейности в нашия живот. Тъй като шофирането обикновено е важна част от тях, ние разбираме необходимостта от създаване на автомобили, които не вредят на околната среда и същевременно предлагат изключителна икономичност, вътрешно пространство и комфорт. Всички интелигентни решения, които вземете при избора на своя следващ автомобил, ще допринесат за една по-здрава планета и по-добро бъдеще за Вашето семейство.

Всички нови автомобили ŠKODA са разработени с грижа за околната среда. Със своите икономични двигатели и многобройни технологии за пестене на енергия, автомобилите ŠKODA щадят природата и Вашия портфейл.

СЕМЕЙСТВОТО НА ŠKODA iV

В допълнение към нашите успешни бензинови, дизелови и CNG двигатели, ние представяме линията ŠKODA iV. Тя включва не само нова гама от електрифицирани модели, а също така създава цялостна и свързана екосистема, за да направи електрическата мобилност възможно най-лесна и удобна за Вас.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОДЕЛИ

Изцяло електрическите модели са перфектни за модерните градове, заради своите нулеви емисии, постоянно увеличаващ се обсег, пъргавост и усъвършенствано вътрешно пространство в сравнение с конвенционалните автомобили.

ŠKODA ENYAQ iV

Въздействаща, икономична, наелектризираща: новата ŠKODA ENYAQ iV.

ХИБРИДНИ МОДЕЛИ

Хибридните модели съчетават класически двигател с вътрешно горене с електрически мотор и батерии. В зависимост от степента на хибридизация различаваме няколко типа хибриди, между които plug-in хибриди.

ОЩЕ

ŠKODA OCTAVIA e-TEC

Новата OCTAVIA се предлага във версия умерен хибрид с 48V система и подобрена горивна ефективност.

ŠKODA OCTAVIA iV

Plug-in хибридното задвижване осигурява обща мощност от 150 kW и максимален въртящ момент от 350 Nm.

ŠKODA SUPERB iV

Флагманът предлага мощност до 160 kW и обсег в изцяло електрически режим до 62 km.

G-TEC МОДЕЛИ

Автомобилите ŠKODA, работещи с компреситан природен газ или метан (CNG), които носят специалното наименование G-TEC, предлагат редица страхотни предимства: много ниски текущи разходи, ниски емисии и връзка с бензинов двигател.

ŠKODA SCALA G-TEC

SCALA G-TEC предлага икономична алтернатива на двигателите, които работят само с бензин или дизел.

ŠKODA KAMIQ G-TEC

KAMIQ G-TEC има особено екологично и икономично задвижване с природен газ (CNG).

ŠKODA OCTAVIA G-TEC

OCTAVIA G-TEC е перфектна комбинация от атрактивен дизайн и екологична технология.

КОНВЕНЦИОНАЛНИ МОДЕЛИ

Бензиновите и дизеловите двигатели на автомобилите ŠKODA отговарят на последните стандарти за вредните емисии и всеки от тях е привлекателна опция за икономично шофиране. Допълнителни характеристики, налични и в други модели на ŠKODA, ги правят още по-екологични.

ГАМАТА НА ŠKODA

Който и модел да изберете от гамата на ŠKODA, Вие ще станете собственик на автомобил, предлагащ несравнима комбинация от вълнуващ дизайн, щедър интериор, най-новите възможности за свързаност и модерни технологии.

СЪВЕТИ ЗА ИКОНОМИЧНО ШОФИРАНЕ

Всички автомобили ŠKODA са създадени да бъдат максимално икономични и да постигат ниски емисии на парникови газове. Но в крайна сметка от самия шофьор зависи какво ще е поведението му на пътя. По-долу може да прочетете съвети как да използвате докрай потенциала на своя автомобил.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ