Без значение дали отивате на пазар до супермаркета, или сте решили да заведете цялото семейство на ски в планината, моделите на ŠKODA със задвижване 4х4 винаги са насреща! Можете да разчитате на своята издръжлива и мощна ŠKODA, която е способна да се справи с всички метеорологична условия, повърхности и терени. Автомобил, който отива там, до където повечето спират. Време е да се поокаляме и да отидем на места, които за други автомобили, често са недостъпни.

Гамата 4х4

KODIAQ

Кросоувърът KODIAQ е перфектното решение за големи семейства и дълги пътувания. Освен изключително обширния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, KODIAQ предлага най-съвременни асистиращи системи, 4 модификации със задвижване 4х4 и мощност до 200 к.с! 

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА

KAROQ

Компактният кросоувър KAROQ ще ви отведе с лекота навсякъде, без значение дали е градска разходка, или криволичещ път в планината. Оборудван с всички модерни технологии, предлагащ мощност до 190 к.с. , 7-степенна автоамтична трансмисия, както и задвижване 4х4, той се справя безупречно и с по-предизвикателни терени. 

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА

OCTAVIA

Новата OCTAVIA ще ви предложи конфигурации със задвижване 4х4, за да сте спокойни без значение от терените, които покорявате. Можете да избирате между дизелови и бензинови двигатели, мощност до 200 к.с. и 7-степенна автоматична трансмисия!

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА

 

SUPERB

SUPERB е модел, който се отличава с прецизния си и забележителен дизайн. Но SUPERB е много повече от това - той ще ви предложи практичност и функционалност, които ще оцените без значение от това колко натоварено е ежедневието ви. А SUPERB със задвижване 4х4 ще ви бъде верен спътник във всяко пътешествие! 

 

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА

Изберете любимия си модел 4х4 и запазете час за тест драйв или изпратете запитване за оферта онлайн

Изберете любимия си модел 4х4 и запазете час за тест драйв или изпратете запитване за оферта онлайн

ŠKODA Офроуд