За ŠKODA, електрическите автомобили са повече от просто автомобили с алтернативен източник на задвижване. Те отварят напълно нова глава в нашата 125-годишна история. Това е и възможност да ви представим света на екологичните iV модели и тяхната напълно свързана екосистема, която прави електрическата мобилност възможно най-лесна и удобна за вас. И това е само началото. До 2025, ние ще можем да ви предложим пет напълно електрически модела. Подгответе за забавление, по-малко вредни емисии, много нови възможности и по-малко органичения. Присъединете се към нашето пътуване към бъдещето!

ПРЕЗАРЕДЕТЕ ЖИВОТА С ŠKODA ENYAQ 𝗶V

Гамата ŠKODA 𝗶V

Моделите ŠKODA iV правят електромобилността Simply Clever, предлагайки бързо зареждане, дълъг пробег, достъпни цени и динамика. Гамата ŠKODA iV перфектно показва как ще ви поведем към бъдещето – интелигентно, ефективно и със забавление.

ŠKODA OCTAVIA iV

Този plug-in хибрид предлага обща мощност от 150 kW и максимален въртящ момент от 350 Nm.


ŠKODA SUPERB iV

Флагманът ни осигурява мощност от 160 kW и електрически пробег до 62 км.


ŠKODA ENYAQ iV

Първият ни изцяло електрически SUV предлага модерни технологии и пробег до 510 км.


ПРИЛОЖЕНИЕ MyŠKODA iV

Сравнете настоящия си автомобил с двигател с вътрешно горене с избран електрически модел ŠKODA, за да разберете дали си струва го изберете. С умни функции като проследяване на пътуването, сравнение на разхода на гориво и на отделяните CO₂ емисии, можете лесно да решите дали да преминете към електрически автомобил.

ЗАРЕДЕНИ С ВЪЛНУВАЩИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Какво ли е да живеете в стил iV? Вижте краткото представяне на основните функционалности на нашите електрически модели, за да видите как те правят ежедневието по-лесно.

ЖИВОТ В СТИЛ iV

ЗарежданеЗадвижванеСвързаностПрактичност

Удобно от дома

Лесно навсякъде

Бързо в движение

Впечатляващ пробег

Динамика

Екологично решение

Удобна поддръжка

Най-модерни решения за свързаност

Отдалечен контрол

Винаги онлайн

Повече отколкото очаквате

Обширен интериор

Багажно отделение без конкуренция

ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ ŠKODA 𝗶V

Зарядната станция ŠKODA iV Уолбокс е създадена, за зареждане от дома или офиса. Тя се монтира на стената и в момента се предлага в три варианта, всичките от които са с капацитет до 11 kW. По-високо оборудваните варианти идват с интернет връзка, така че могат да се управляват, чрез мобилно приложение, например. Най-високата версия предлага измерване на електрическото потребление за различни потребители, така че всеки потребител да получава своята сметка, на база собственото си потребление. Разбира се, осигурява се монтаж на станцията в дома ви, както и допълнителни услуги по поддръжката ѝ.

СРАВНЕНИЕ НА ЗАРЯДНИТЕ СТАНЦИИ

ЗАРЕЖДАНЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО

Зареждането с ŠKODA iV ще направи ежедневието ви по-лесно. Презаредете живота и автомобила си с нашето лесно и удобно решение за зареждане в дома.

ŠKODA 𝗶V ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ - ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОВЕРКА

Желаете ли да имате своя удобна зарядна станция за своя iV автомобил? Само с няколко клика ще разберете дали в дома ви са изпълнени основните технически изисквания и изисквания за безопасност, за да бъде инсталирана зарядна станция ŠKODA iV. Резултатите от въпросника за предварителната проверка могат да ви послужат за ваша информация, или да ги прдоставите на в избрания от вас оторизиран партньор на ŠKODA, който ще ви помогне да инсталирате своята зарядна станция ŠKODA iV професионално и безопасно. Нека видим и въпросите!

ЗАРЕЖДАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ С ЕДНА КАРТА

Скоро, ще имате възможност да се възползвате от картата Powerpass, с която ще можете да използвате повечето обществени зарядни станции. С една карта, на практика, ще можете да зареждате автомобила си навсякъде. Освен това, ще имате поглед над данните си за зареждане и плащания прегледно в едно приложение. Powerpass ще бъде достъпна през 2021, веднага щом стартират продажбите на ENYAQ и ще ви осигури достъп до мрежата от зарядните станции за бързо заредане IONITY.

СТАРТ НА ЗАРЕЖДАНЕТО С ЕЛЕКТРИЧЕСТВО!

Лесно и удобно за употреба! Това е Powerpass. Това умно решение за зареждане извън дома ще бъде достъпно съвсем скоро, научете повече за него.

Време за зареждане

В домашни условия

2.3 kW
Стандартно захранване (AC)
Зареждащ кабел MODE 2 

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
(капацитет на батерията 0–80%)
SUPERB iV - 3ч 45 мин

Бързо зареждане

50 kW
Обшествена станция за бързо зареждане (DC)
зареждащ кабел MODE 4  (част от зарядната станция)

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
(капацитет на батерията 5–80%)
ENYAQ iV 50 - 7ч 30мин 

Уолбокс / Обществена зарядна станция

7.2 kW/3.6 kW 
Уолбокс/Зарядна станция (AC)
Зареждащ кабел MODE 3 

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
(капацитет на батерията 0–80%)

SUPERB iV - 2ч 33мин

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА

Всички електрифицирани iV модели са оборудвани с модерни литиево-йонни батерии с най-високата възможна енергийна плътност, и разбработени с най-високо ниво на безопасност. Нашата система за управление на батерията осигурява оптимално представяне.

ПРЕДИМСТВАТА НА ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТТА

Електромоиблността идва с много предимства.