За ŠKODA, електрическите автомобили са повече от просто автомобили с алтернативен източник на задвижване. Те отварят напълно нова глава в нашата 125-годишна история. Това е и възможност да ви представим света на екологичните iV модели и тяхната напълно свързана екосистема, която прави електрическата мобилност възможно най-лесна и удобна за вас. И това е само началото. До 2025, ние ще можем да ви предложим пет напълно електрически модела. Подгответе за забавление, по-малко вредни емисии, много нови възможности и по-малко органичения. Присъединете се към нашето пътуване към бъдещето!

ПРЕЗАРЕДЕТЕ ЖИВОТА С ŠKODA ENYAQ 𝗶V

Гамата ŠKODA 𝗶V

Моделите ŠKODA iV правят електромобилността Simply Clever, предлагайки бързо зареждане, дълъг пробег, достъпни цени и динамика. Гамата ŠKODA iV перфектно показва как ще ви поведем към бъдещето – интелигентно, ефективно и със забавление.

ŠKODA OCTAVIA iV

Този plug-in хибрид предлага обща мощност от 150 kW и максимален въртящ момент от 350 Nm.


ŠKODA SUPERB iV

Флагманът ни осигурява мощност от 160 kW и електрически пробег до 62 км.


ŠKODA ENYAQ iV

Първият ни изцяло електрически SUV предлага модерни технологии и пробег до 510 км.


ПРИЛОЖЕНИЕ MyŠKODA iV

Сравнете настоящия си автомобил с двигател с вътрешно горене с избран електрически модел ŠKODA, за да разберете дали си струва го изберете. С умни функции като проследяване на пътуването, сравнение на разхода на гориво и на отделяните CO₂ емисии, можете лесно да решите дали да преминете към електрически автомобил.

ЗАРЕДЕНИ С ВЪЛНУВАЩИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Какво ли е да живеете в стил iV? Вижте краткото представяне на основните функционалности на нашите електрически модели, за да видите как те правят ежедневието по-лесно.

ЖИВОТ В СТИЛ iV

ЗарежданеЗадвижванеСвързаностПрактичност

Удобно от дома

ПОВЕЧЕ

Лесно навсякъде

ПОВЕЧЕ

Бързо в движение

ПОВЕЧЕ

Впечатляващ пробег

ПОВЕЧЕ

Динамика

ПОВЕЧЕ

Екологично решение

ПОВЕЧЕ

Удобна поддръжка

ПОВЕЧЕ

Най-модерни решения за свързаност

ПОВЕЧЕ

Отдалечен контрол

ПОВЕЧЕ

Винаги онлайн

ПОВЕЧЕ

Повече отколкото очаквате

ПОВЕЧЕ

Обширен интериор

ПОВЕЧЕ

Багажно отделение без конкуренция

ПОВЕЧЕ

ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ ŠKODA 𝗶V

Зарядната станция ŠKODA iV Уолбокс е създадена, за зареждане от дома или офиса. Тя се монтира на стената и в момента се предлага в три варианта, всичките от които са с капацитет до 11 kW. По-високо оборудваните варианти идват с интернет връзка, така че могат да се управляват, чрез мобилно приложение, например. Най-високата версия предлага измерване на електрическото потребление за различни потребители, така че всеки потребител да получава своята сметка, на база собственото си потребление. Разбира се, осигурява се монтаж на станцията в дома ви, както и допълнителни услуги по поддръжката ѝ.

СРАВНЕНИЕ НА ЗАРЯДНИТЕ СТАНЦИИ

ЗАРЕЖДАНЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО

Зареждането с ŠKODA iV ще направи ежедневието ви по-лесно. Презаредете живота и автомобила си с нашето лесно и удобно решение за зареждане в дома.

ŠKODA 𝗶V ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ - ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОВЕРКА

Желаете ли да имате своя удобна зарядна станция за своя iV автомобил? Само с няколко клика ще разберете дали в дома ви са изпълнени основните технически изисквания и изисквания за безопасност, за да бъде инсталирана зарядна станция ŠKODA iV. Резултатите от въпросника за предварителната проверка могат да ви послужат за ваша информация, или да ги прдоставите на в избрания от вас оторизиран партньор на ŠKODA, който ще ви помогне да инсталирате своята зарядна станция ŠKODA iV професионално и безопасно. Нека видим и въпросите!

ЗАРЕЖДАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ С ЕДНА КАРТА

Скоро, ще имате възможност да се възползвате от картата Powerpass, с която ще можете да използвате повечето обществени зарядни станции. С една карта, на практика, ще можете да зареждате автомобила си навсякъде. Освен това, ще имате поглед над данните си за зареждане и плащания прегледно в едно приложение. Powerpass ще бъде достъпна през 2021, веднага щом стартират продажбите на ENYAQ и ще ви осигури достъп до мрежата от зарядните станции за бързо заредане IONITY.

СТАРТ НА ЗАРЕЖДАНЕТО С ЕЛЕКТРИЧЕСТВО!

Лесно и удобно за употреба! Това е Powerpass. Това умно решение за зареждане извън дома ще бъде достъпно съвсем скоро, научете повече за него.

Време за зареждане

В домашни условия

2.3 kW
Стандартно захранване (AC)
Зареждащ кабел MODE 2 

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
(капацитет на батерията 0–80%)
SUPERB iV - 3ч 45 мин

Бързо зареждане

50 kW
Обшествена станция за бързо зареждане (DC)
зареждащ кабел MODE 4  (част от зарядната станция)

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
(капацитет на батерията 5–80%)
ENYAQ iV 50 - 7ч 30мин 

Уолбокс / Обществена зарядна станция

7.2 kW/3.6 kW 
Уолбокс/Зарядна станция (AC)
Зареждащ кабел MODE 3 

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
(капацитет на батерията 0–80%)

SUPERB iV - 2ч 33мин

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА

Всички електрифицирани iV модели са оборудвани с модерни литиево-йонни батерии с най-високата възможна енергийна плътност, и разбработени с най-високо ниво на безопасност. Нашата система за управление на батерията осигурява оптимално представяне.

ПРЕДИМСТВАТА НА ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТТА

Електромоиблността идва с много предимства.