Безопасност от ŠKODA

Един от нашите приоритети при разработката на автомобилите ŠKODA е да предложим на вас и на всички на борда максимална безопасност. Ето защо нашите модели са с най-съвременно оборудване, така че да защитават пътниците в случай на инцидент или дори да предотвратяват такива. Вижте всички системи, които ще се грижат за вас винаги щом сте във вашата ŠKODA.

5 ЗВЕЗДИ ЗА НАШАТА ГАМА

Плодовете на нашия труд се отразяват в 5-звездния ни рейтинг при NCAP тестовете за всички наши модели, с изключение на CITIGO


СИСТЕМИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В НАШИТЕ МОДЕЛИ

Разгледайте детайлно всички системи за безопасност, които ще откриете в автомобилите ŠKODA, включващи най-съвременни асистиращи системи, защита за деца и описание на всички защитни системи при всеки модел.


СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Асистент при спешни случаи

Защита на пътниците

Спешно повикване

Асистиращи системи

Открийте всичките им предимства на интерактивния ни сайт.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛЕТА

Някои от моделите ŠKODA предлагат най-съвременна технология за задвижване на четирите колелета, гарантирайки оптимална динамика и най-висока сигурност при всички условия на шофиране, включително дъжд и сняг. Вижте кои наши модели предлагат задвижване 4х4 и как работи то.

ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Основната роля на въздушните възглавници, заедно с предпазните колани, е да предпазят телата на пътниците от контакт с твърди части от автомобила, или поне да минимизират последствията от такъв контакт.

СЪДЕЙСТВИЕ В КРИТИЧНИ МОМЕНТИ

Асистентът в извънредни ситуации влиза в действие, ако водачът не е в състоящние да шофира.

Тази функционалност координира активноста на системите на борда, за да минимизира извънредни ситуации на пътя.

ДЕТСКА ЗАЩИТА

Всеки родител би се съгласил, че с най-голям приоритет е безопасността на най-малките, на които стандартните предпазни колани не са по мярка. Ние се съгласяваме с това, ето защо във всички модели ŠKODA ще откриете полезни функционалности, защитаващи малките пътници.

СИГУРНОСТТА В НАШИТЕ МОДЕЛИ ОТБЛИЗО

Вижте на какви функционалности можете да разчитате при всеки един от нашите модели