НОВО

Superb с бонус в размер на ДДС и кратки срокове на доставка

Флагманът Superb гарантира максимален комфорт, сигурност и премиум усещане. Насладете му се, сега със специалните ни бонус-отстъпки за моделите Business, Edition и L&K.

Символ на изящество, функционалност и първокласен комфорт - това е флагманът Škoda Superb. Автомобил с безупречен стил, богато оборудване и ненадминато пространство за всички пътници! Но красивият дизайн съвсем не е всичко, което Superb може да Ви предложи - комфортът и безопасността Ви се гарантират от най-съвременните технологии за сигурност и онлайн свързаност. Разнообразието от двигатели с мощност до 280 к.с., възможността за задвижване 4х4, динамичния контрол на шасито (DCC) и 7-степенната автоматична трансмисия ще направят всяко Ваше пътуване още по-вълнуващо!

Само сега получавате бонус отстъпка в размер на ДДС за моделите Business, Edition и Laurin&Klement на Superb. Същите модели са и с кратки срокове на доставка.

Моля, свържете се с най-близък до вас търговец и попитайте за специалните ни условия за модела или заявете оферта онлайн и ние ще се свържем с Вас!

 

Офертата е валидна до 06.10.2023г. и важи както физически така и за юридически лица. WLTP eмисии СО2 комбиниран цикъл: 127-197 г/км. и WLTP разход на гориво комбиниран цикъл: 4,7-8,7 л./100 км. Изображенията на тази промоционална страница са илюстративни.

Ценова листа Superb
pdf (146.4 KB)
Ценова листа Superb Combi
pdf (147.7 KB)
ЕкстериорИнтериор