ИЗТИЧА СКОРО

НАЙ-НОВИТЕ SUV МОДЕЛИ В ГАМАТА

Тествайте най-актуалното в SUV гамата

KODIAQ

Кросоувърът KODIAQ е перфектното решение за големи семейства и дълги пътувания предлагайки най-съвременни асистиращи системи и комфортно придвижване. Освен изключително обширния си и многофункционален интериор разполага с възможност за 7-местна конфигурация, модификации със задвижване 4х4 и мощност до 200 к.с!

KAROQ

KAROQ ще ви отведе с лекота навсякъде, без значение дали е градска разходка, или криволичещ път в планината. KAROQ е с възможност за оборудване, с всички модерни технологии, предлагащ мощност до 190 к.с. , 7-степенна автомaтична трансмисия, както и задвижване 4х4.

KAMIQ

Най-компактния член на семейството на ŠKODA SUV. KAMIQ e практичният и функционален избор за компактен градски кросоувър, на който можете да разчитате и за по-дълги пътувания. Перфектно оборудване, интересен дизайн и много функционалности .

ENYAQ iV

Най-новото попълнение в SUV семейството на ŠKODA - напълно електрическия кросоувър - ENYAQ iV. Ще Ви впечатли с динамика при шофирането, обширния си интериор, модерен дизайн с многобройни иновации. ENYAQ iV разполага с богата гама от модификации на батериите и пробег до 520км.* *Данните се базират на информация по WLTP

Актуални промоции