ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО РАБОТАТА ŠKODA ЦЕНТРОВЕТЕ

22. března 2021

В ПЕРИОДА 22 - 30 МАРТ 2021

Уважаеми клиенти,

 

С цел спазване заповед РД-01-173/18.03.2021 на Министъра на здравеопазването за въведените нови ограничителни мерки, за периода 22.03.2020 – 30.03.2020 в нашите търговско-сервизни центрове се въвежда следната реорганизация на работа:

  • Нашите сервизи остават отворени и на Ваше разположение, като тези в гр. София – ж.к. Надежда и ж.к. Дружба са с намалено работно време (до 18.00 часа). Препоръчваме Ви да използвате онлайн формата за записване на час за сервиз и да пристигате в сервнизния център непосредствено преди запазения си час, за да бъдат избегнати струпвания.
  • Нашите търговци са на Ваше разположение, за да отговарят на запитванията Ви по телефон и онлайн. Вижте контакти на нашите дилърства тук Можете да заявите оферта за избран от Вас модел, лесно онлайн, от тук. Лесно можете да проверите актуалните налични автомобили онлайн тук.
  • Застрахователният и лизинговият ни офис остават на Ваше разположение с нормалното си работно време.
  • За Ваше улеснение, Ви представаме целия набор от онлайн услуги, както и полезни телефонни номера, на които можете да се свържете с нас. Моля, посетете страницата ни с информация за нашите онлайн услуги с които оставаме на Ваше разположение.

Актуални новини