Тествайте гамата на ŠKODA в Панагюрище

11. října 2022

Тествайте гамата на ŠKODA пред хотел "КАМЕНГРАД"

На 15 октомври, за всички, които желаят да се запознаят с най-новото от ŠKODA и да тестват нашите автомобили в Панагюрище, това ще бъде възможно пред хотел "Каменград".

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: обновените кросоувъри KODIAQ 4х4 и KAROQ, напълно електрическият SUV - ENYAQ iV, както и автомобилът на годината - FABIA.

На разположение за тест драйв ще бъде и цялата гама модели на ŠKODA: флагманът SUPERB и бестселърът OCTAVIA!

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! 

 

Очакваме ви!

15 октовмри /събота/ от 09:00 до 16:00ч.

 

За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Пловдив

Тел. за контакт: 032 646210
                           0887 901 026;
                           0886 901 074;
                           0897 901 026;

email: plovdiv@skoda-auto.bg 

 

Модели за тест драйв

KODIAQ FL

Обновеният KODIAQ е тук още по-усъвършенстван с перфектно съчетание между динамични извивки и масивен външен вид. С KODIAQ можете да разчитате на обширен интериор, възможност за 7 местна конфигурация, разнообразие от системи и функционалности като избор на режим на шофиране, ергономични седалки, паркинг асистен и много други. Интелигентното задвижването на четирите колела- 4х4 ще направи всяко пътуване по-комфортно и сигурно.

KAROQ FL

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, обновеният KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака.Насладете се на просторен интериор, богат избор от режими на шофиране, интелигентна свързаност и нови системи за безопасност.

ENYAQ iV

Запознайте се с напълно електрическия кросоувър - ŠKODA ENYAQ iV. Ще имате възможност да изпробвате сами динамиката на шофиране, както и да се насладите на интериора му по напълно нова концепция и многобройни иновации. Богата гама от модификации на батериите и пробег oт 320 до 510км.*

*Данните се базират на информация по WLTP

FABIA

Настанете се в просторното купе на Fabia - Кола на годината за 2022 в България и изпробвайте удбствата на новия 10,25‘‘ виртуален кокпит. А за вашето безгрижно шофиране ще се погрижат новите и асистиращи системи като паркинг асистент, асистент за разпознаване на пътни знаци и 9те въздушни възглавници.

OCTAVIA

OCTAVIA ще Ви очарова със забележителния си дизайн, функционалността и комфорта си. Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

Актуални новини