Заповядайте на тест драйв на Škoda в Кърджали

2. října 2023

7 октомври 2023 от 10 ч. до 16 ч. пред хотел „Устра“

Škoda Пловдив организира изнесено тестово шофиране в Кърджали за верните фенове и любителите на марката. Събитието е с предварително записване и ще се проведе на 7 октомври 2023 г. от 10 ч. до 16 ч. пред хотел „Устра“.

На разположение на жителите на Кърджали ще бъдат:

  • високопроходимият и семеен Kodiaq
  • многофункционалният и бърз Karoq
  • удобният в градска среда Kamiq
  • мощният и комфортен Superb
  • практичният за всяко пътуване Octavia 

За тези, които все още не са имали възможността да се качат и да се впечатлят от изцяло електрически автомобил - тях ще ги очаква Enyaq iV.

Заповядайте и се запознайте с новия си любим Škoda автомобил от богатото разнообразие, което ви предлагаме.

С предварително записване за тест драйв на телефони:

0897901026

0886901074

0887901026

Очакваме ви!

Škoda център Пловдив

Модели за тест драйв

Octavia

Новото поколение Škoda - Octavia ще Ви очарова със забележителния си дизайн, функционалността и комфорта си.
Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Superb Combi

Флагманът Superb ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка Škoda също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

Enyaq iV

Запознайте се с напълно електрическия кросоувър - Škoda Enyaq iV. Ще имате възможност да изпробвате сами динамиката на шофиране, както и да се насладите на интериора му по напълно нова концепция и многобройни иновации. Богата гама от модификации на батериите и пробег oт 320 до 510км.* *Данните се базират на информация по WLTP

Kamiq

Škoda Kamiq перфектно съчетава предимствата на SUV моделите - като по-висока позиция на седене и по-голям просвет - с функционалността на компактните автомобили. С емоционалния си дизайн, най-съвременни асистиращи и инфоразвлекателни системи, щедро вътрешно пространство и множество Simply Clever решения ще превърнете всяко своя пътуване в удобно и незабравимо изживяване

Kodiaq

Първият SUV модел от Škoda предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Karoq

Компактният ни кросоувър Karoq отстъпва на по-големия си брат Kodiaq само по размери. Практичен и функционален, Karoq ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото Škoda ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте Karoq със задвижване 4х4!

Актуални новини