Заповядайте на тест драйв на Enyaq в Пловдив

4. srpna 2023

Разгледайте и тествайте първия полотен автомобил на L'Etape Bulgaria by Tour de France. Червеният електрически модел предвождаше колоната от велосипедисти през планинския маршрут на първото издание на състезанието у нас. 

Заповядайте на тест драйв в Škoda център Пловдив!

В дните от 7 август до 11 август 2023 г. Škoda център Пловдив организира тест драйв на пилотните автомобили, застанали начело на колоната от велосипедисти на първото издание на L'Etape Bulgaria by Tour de France у нас. Škoda е глобален партньор на състезанието вече 20 години, а местният етап от него е подкрепен от официалния вносител на Škoda в България – Еуратек.

През седмицата, от понеделник до петък, на разположение с предварително записване за тест ще бъдат:

  • Изцяло електрическият Enyaq. Червеният електромобил е начело на колоната от велосипедисти в почти всички държави, в които има етап от колоездачното състезание. От него се следи за безопасността и сигурността на участниците. Škoda Enyaq притежава едновременно върхова ефективност и отлични екологични показатели, благодарение на нулевите си локални емисии. Моделите от гамата развиват мощност до 300 к.с. и имат опция за задвижване 4х4. В зависимост от стила на шофиране Enyaq може да измине до 544 км с едно зареждане. Внушителната му външност и ускорение от 100 км. за 6,4 сек. правят шофирането му пълно с адреналин.
  • Високопроходимият Karoq. Автомобил с голяма мощност, подготвен за всеки терен. Karoq е подходящ за пътешествия извън утъпканите пътища с възможноста си за задвижване 4х4. В купето на този SUV представител на Škoda ще усетите удобството на простора, а багажникът му е достатъчно голям, за да побере интересите и хобитата на всеки член от семейството.
  • Удобният в градска среда Kamiq. SUV с компактни размери, с което се придвижваш с лекота. Оборудван, както с многобройни асистиращи системи за маневриране и паркиране в градска среда, така и с редица такива, поддържащи безопасността и комфорта на дълъг път – за засичане на обект в „мъртвата точка“, поддържане на пътната лента, или следящи за умората на водача.

Тествайте ги от 7 до 11 август в Škoda център Пловдив!

За повече информация и записване за тест драйв, позвънете на:

032646211 и 0886901074

Очакваме ви!

Škoda център Пловдив

Актуални новини