ŠKODA AUTO удължава гаранцията за нови автомобили

14. května 2020
Като жест към клиентите в условията, породени от пандемията от Covid-19

През последните седмици много от клиентите на ŠKODA имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции, поради последиците от пандемията с Covid-19. Поради тази причина ŠKODA AUTO предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията, както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях.


Станислав Пекар, мениджър на Следпродажбено обслужване в ŠKODA AUTO подчертава: „Ние осъзнаваме трудностите, с които се сблъскват нашите клиенти в светлината на настоящата пандемия от Covid-19, поради което предлагаме тримесечно удължаване на гаранцията. С тази мярка, създаваме яснота в планирането на предстоящите посещения в сервиз при нашите договорни ŠKODA партньори по бърз, удобен и решителен начин.“

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на ŠKODA, с изключение на автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е ŠKODA гаранцията или вече закупената разширена ŠKODA гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г. Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранцията или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо.

Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на ŠKODA остават в сила през цялото време на гаранцията. Ако удължаването на стандартната гаранция от ŠKODA се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.

Актуални новини