Посетете щанда на ŠKODA

ŠKODA на пролетен панаир Търговище

ŠKODA на пролетен панаир Търговище

14. 5. 2019

Запознайте се с напълно новата SCALA и компактния кросоувър KAROQ

На 18 и 19 май, посетете щанда на ŠKODA на традиционния пролетен панаир в Търговище, където ще имате уникалната възможност да сте сред първите в България, които ще се запознаят с напълно новия компактен хечбек ŠKODA SCALA! SCALA ще Ви печатли с динамичния си и функционален дизайн, множество технологични новости и Simply Clever решения. 

На щанда ни ще бъде изложен и друг изключително атрактивен модел от гамата на ŠKODA - компактният кросувър KAROQ, който предлага всички функционалности на SUV моделите, като задвижване 4х4, адаптивно окачване и по-висока позиция на седене. KAROQ е изключително подходящ както за градски автомобил, така и за по-предизвикателни терени, което го прави много функционален и практичен. Седалките му VarioFlex позволяват различни конфигурации на задните седалки, което позволява да транспортите лесно големи предмети и много багаж!

На място на щанда ни, ще можете да научите и още за цялата актуална гама модели ŠKODA, както и да се запишете за пробно шофиране на всеки един от нашите модели.


Очакваме ви на 18 и 19 май, на Пролетен панаир Търговище

За повече информация:

ŠKODA Център Варна

Мобилен: 0888 901091; 0886 901 067; 0896 90106

email: varna@skoda-auto.bg

 

SCALA

Най новото от ŠKODA - компактният хечбек SCALA е вече в България! SCALA идва със забележителен дизайн, вдъхновен от концептуалната Vision RS, но и много функционалности, като най-голямото багажно отделени в сегмента и нови асистиращи системи. Моделът предлага и технологични новости като Виртуално инструментално табло с 10.25" дисплей - най-големият в сегмента, навигационна система с дисплей до 9,2" и анимиращи завиващи светлини - за първи път при ŠKODA!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини