Дни на отворените врати в Škoda център Варна

25. září 2023

29 септември (петък) - 1 октомври (неделя) 2023 г.

Заповядайте на дни на отворените врати в Škoda център Варна!

От 29 септември (петък) до 1 октомври (неделя) ще можете да изберете от ограничени количества произведени автомобили с марките Superb, Octavia, Enyaq. В дните ще бъде организиран тест драйв на моделите, както и на богатата гама актуални предложения на Škoda. Тест драйвът ще се проведе с предварително записване на телефон 052/ 503 122.

В дните на отворените врати варненци ще имат възможността да тестват комфорта на купето, високите технологии при асистиращите системи, възможностите за онлайн свързаност на съвременните Škoda автомобили. Както и да се запознаят с актуалните им промоционални условия и наличностите им. 

Побързайте, количествата са ограничени! 

Очакваме ви!

За повече информация и записване за тест драйв:

Škoda център Варна

бул. Трети март №7

телефон: 052/ 503 122 

Модели за тест драйв

Superb

Символ на изящество, функционалност и първокласен комфорт - това е флагманът Škoda Superb. Разнообразието от двигатели с мощност до 280 к.с., възможността за задвижване 4х4, динамичния контрол на шасито (DCC) и 7-степенната автоматична трансмисия ще направят всяко ваше ежедневно пътуване още по-специално.

Octavia

Octavia e емблематична за Škoda и е най-продаваният модел на марката на нашия пазар, както и на редица други европейски пазари. Традиционно е най-предпочитаният модел и е чудесен избор, както за семеен, така и за бизнес автомобил. Разнообразието от двигатели, оборудване и екстри е предпоставка за това всеки клиент да открие отговор на своите нужди. В различните си модификации, Octavia идва във варианти със задвижване 4х4, 7-степенна автоматична трансмисия и мощност до 200 к.с.

Enyaq

Изцяло електрическият Enyaq притежава едновременно върхова ефективност и отлични екологични показатели, благодарение на нулевите си локални емисии. Моделите от гамата развиват мощност до 300 к.с. и имат опция за задвижване 4х4. В зависимост от стила на шофиране Enyaq може да измине до 544 км с едно зареждане. Внушителната му външност и ускорение от 100 км. за 6,4 сек. правят шофирането му пълно с адреналин.

Актуални новини