Дни на отворените врати в Škoda център Варна

13. dubna 2023

21 – 23 април 2023 г.

Заповядайте на дни на отворените врати в Škoda център Варна!

От 21 до 23 април ще можете да изберете от ограничено количество автомобили с марките Kamiq, Octavia и Superb. В дните ще бъде организиран тест драйв на моделите, както и на богатата гама актуални предложения на Škoda. Тест драйвът ще се проведе с предварително записване на телефон 052/ 503 122.

В дните на отворените врати варненци ще имат възможността да изпробват сами комфорта на купето, високите технологии при асистиращите системи, възможностите за онлайн свързаност на съвременните Škoda автомобили.

Очакваме ви!

За повече информация и записване за тест драйв:

Škoda център Варна

бул. Трети март №7

телефон: 052/ 503 122 

Модели за тест драйв

Octavia

Новото поколение Škoda Octavia ще Ви очарова със забележителния си дизайн, функционалността и комфорта си.
Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Superb

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

Kamiq

Škoda Kamiq перфектно съчетава предимствата на SUV моделите - като по-висока позиция на седене и по-голям просвет - с функционалността на компактните автомобили. С емоционалния си дизайн, най-съвременни асистиращи и инфоразвлекателни системи, щедро вътрешно пространство и множество Simply Clever решения ще превърнете всяко своя пътуване в удобно и незабравимо изживяване

Актуални новини