Дни на отворените врати в ŠKODA Център Бургас

8. září 2020
Тествайте най-новото поколение ŠKODA OCTAVIA!

На 12 септември, ŠKODA център Бургас отваря вартите си за всички, които желаят да се запознаят с най-новото от ŠKODA и да тестват нашите автомобили.

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: новото поколение ОCTAVIA, компактният хечбек със спортен дух - SCALA, както и градският кросоувър KAMIQ.

На разположение за тест драйв ще бъде и цялата гама модели на ŠKODA: флагманът SUPERB и двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ със задвижване 4х4!

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! 

 

Очакваме ви!

12 септември /събота/ от 10:00 до 17:00ч.


За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Бургас

ул. "Индустриална" №47

Мобилен: +359 886 901 091; +359 887 901 076; +359 56 827 375

email: burgas@skoda-auto.bg

 

Модели за тест драйв

OCTAVIA

Новото поколение ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова със забележителния си дизайн, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

Новата SCALA

Напълно новият компактен хечбек SCALA предлага забележителен дизайн и спортен дух, вдъхновени от концептуалната Vision RS. Но като всяка ŠKODA, SCALA е и невероятно практична и носи много нововъведения, като анимирани задни пътепоказатели, сводобно стоящ мултимедиен дисплей с размер до 9,2 инча и нови елементи в интериора. 

Новият KAMIQ

ŠKODA KAMIQ перфектно съчетава предимствата на SUV моделите - като по-висока позиция на седене и по-голям просвет - с функционалността на компактните автомобили. С емоционалния си дизайн, най-съвременни асистиращи и инфоразвлекателни системи, щедро вътрешно пространство и множество Simply Clever решения ще превърнете всяко своя пътуване в удобно и незабравимо изживяване

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Актуални новини