Запознайте се с новите бензинови двигатели при FABIA и RAPID

26. října 2017
Елате на тест драйв и се възползвайте от специалните ни предложения за Fabia и Rapid

Тествайте най-новите бензинови двигатели при Fabia и Rapid в дилърствата ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Горна Оряховица и се убедете в предимствата на 1,0 TSI двигателите.


Очакваме ви, за да ви запознаем с новото динамично сърце, което вече задвижва множество автомобили ŠKODA. Еднолитровият TSI двигател е съвременен трицилиндров агрегат, предлагащ множество модерни решения. Минималното тегло е ключов фактор при създаването на днешните автомобили и в още по-голяма степен при конструирането на моторите. Това е така не само защото двигателят е най-тежката част от автомобила, но и поради факта, че съдържа в себе си множество ротиращи и движещи се елементи. Затова създателите на новия трицилиндров еднолитров TSI мотор са постигнали не само редуцирано тегло, но и намалено вътрешно триене и ограничаване на загубите, и всичко това побрано в минимални габарити. Общото тегло на агрегата е сведено до впечатляващите 93 кг. Това са десет килограма по-малко в сравнение с използваните досега 1.2-литрови TSI мотори, без това да е за сметка на мощността. В зависимост от конфигурацията двигателят доставя мощност между 70 и 85 кВт.


А сега Fabia 1,0 TSI е с отстъпка 1 600 лв подарък Автокаско за първата година, а Rapid 1,0 TSI е с отстъпка 3 800 лв и подарък Автокаско за първата година!

Актуални новини