Заповядайте на Детски празничен концерт за 24 май, с участието на ученици от столичните училища!

20. května 2018
24 май, пред Народен театър "Иван Вазов", от 12 до 17 ч!

Заповядайте на празничен концерт за Денят на Буквите - 24 май! Очакваме Ви с цялото ви семейство, пред Народен театър „Иван Вазов, на 24 май от 12 до 17ч.

В концерта ще се изявят над 400 ученици от Столичните училища, представяйки на голяма сцена, своите умения в българския народен фолклор!

Празничното честване се организра за седма поредна година от Регионалното управление на образованието София – град, с цел да допринесе за празничното настроение в града за 24 май и да даде възможност за изява на талантливите български ученици.

Тази година в концерта ще участват ученици от 140 СУ "Иван Богоров", 144 СУ "Народни будители" , НПМГ "Академик Любомир Чакалов", 74 СУ "Гоце Делчев", 92 ОУ "Димитър Талев", 25 ОУ "Петър Берон", 112 ОУ "Стоян Заимов", 51 СУ "Елисавета Багряна", 15 СУ "Адам Мицкевич", 61 ОУ "Свети Свети Кирил и Методий" , 1 АЕГ, 42 ОУ "Хаджи Димитър" и много други.

Вносителят на SKODA за България - Еуратек ООД за поредна година подкрепя тази благородна инициатива, с цел запазването на традициите, свързани с този светъл български празник!

Заповядайте да отпразнуваме заедно Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, и да подкрепим с аплодисменти изпълненията на таланливите български деца!

Вход свободен!

Актуални новини