Новият Шкода център в Пловдив отвори врати за своите клиенти

13. října 2016
Втори Шкода център в Пловдив​

На 11 октомври, с официална церемония, Еуратек Ауто ООД откри своя нов Шкода център в град Пловдив. С него, оторизираните търговски обекти на Шкода в Пловдив станаха два, и общо 14 за страната.

Новият Шкода център в Пловдив се намира на бул. „Карловско Шосе" и разполага с 921,16 кв. м. изложбена част, 871 кв. м. сервизна част, и подземен паркинг.


Новият Шкода Център Пловдив е изграден съгласно новия корпоративен дизайн и стратегията „Human Touch" на чешкия бранд Шкода. Отговаряйки на високите стандарти на Шкода, представителството гарантира максимална удоволетвореност на своите клиенти, предлагайки им висококачествено търговско и сервизно обслужване. В търговската част на Шкода центъра не липсват и технологични нововъведения, като интерактивния 3D автомобилен конфигуратор, позволяващ визуализацията на всеки модел с различно оборудване и рзлични варианти на интериор. С него всеки наш клиент има възможността да събуди автомобилния дизайнер в себе си и да създаде 3D модел на своята уникална Шкода.


Екипът на Шкода във втория Шкода център Пловдив очаква своите настоящи и бъдещи клиенти, за да отговори на всички техни въпроси и потребности, и да продължи да им предоставя обслужване на най-високо ниво. Заповядайте!

Актуални новини