ŠKODA VISION X

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА КОНЦЕПЦИЯ

ŠKODA с радост ви представя новият член от SUV семейството - VISION X. Това е най-компактният и най-динамичен кросоувър на ŠKODA до сега. Той притежава познатия отличителен дизайн, уещане за издръжливост и стабилност, но VISION X има и някои X-тра допълнения, които карат адреналина да се вдигне, дори и само когато видите този концептуален автомобил в покой.

Неповторимост е думата, която най-добре описва VISION X, с динамиката на екстериора, забележително комбинирана със "Спортно-Хитрите" детайли на интериора и допълнителни екстри в купето. Така, че когато наричаме този автомобил забележителен, наистина го мислим.


X-ТРА СПЕЦИАЛЕН С X-TРА ОБШИРНОСТ

Погледнете отвътре и мигновено ще забележите обширността, прецизния дизайн и кристалните елементи, типични за SUV моделите на ŠKODA. Но VISION X има и някои по-дръзки елементи. Например, прозрачните светещи решетки, интегрирани в таблото, дизайнерския мотив на ŠKODA, вдъхновен от контурите на предната решетка, и в допълнение - анимирано изображение в централната конзола между двете седалки на циркулацията на енергия в автомобила.


ТРИ РАЗЛИЧНИ НАЧИНА ДА ПЪТУВАТЕ

Три е магическото число при VISION X. За първи път, при ŠKODA, този концептуален автомобил разполага с три различни задвижващи системи, като това включва 1,5-литров четири цилиндров TSI G-TEC турбо бензинов двигател, задвижване на всички колелета с електро мотор и опция за CNG (компресиран природен газ), благодарение на който СО2 емисиите се намаляват до 89 гр/км.

Дори и когато не е в движение, VISION X успява да впечатли с три допълнителни екстри, допринасящи за забавлението в купето: интегрирани електрически ховърборда, отличените с награда за дизайн предпазни каски i интегриран дрон с вградена камера.