SIMPLY CLEVER

Системите за свързаност отварят вратите към нов свят за вас и за вашия автомобил. Виртуалният педал ще бъде в помощ, когато ръцети ви са заети. 230 V контакт ще ви влезе в употреба, дори и при кратки пътувания. Нашите умни системи на борда са тук, за да направят всяко пътуване приятно и сигурно.

Нищо не е по-важно от пространството. Обширното багажно отделение - запазена марка за автомобилите ŠKODA - е вече още по-функционално, благодарение на множество хитроумни джаджи. В резултат, ще се убедите колко е лесно да опазите от повреда чупливи предмети при транспортирането им, да предотвратите разместването на багажа, и да използвате пространството възможно най-практично.

В модерното си ежедневие, ние постоянно се сблъскваме с толкова много предизвикателства. Решения за много от тях, ще откриете в Simply Clever функционалностите при нашите модели. Те могат да ви сторят тривиални, като това да не ви се налага повече да стържете леда от предното стъкло с кредитната си карта, да се прегъвате в търсене на изпуснати монети или с бутилка с вода, или пък да се чудите как да поставите талона за паркиране на видно място.