Коледата на ŠKODA

Коледата на ŠKODA
Ново

Коледата на ŠKODA

с отстъпки до 20% и подарък Автокаско

KODIAQ с отстъпки до 7 500 лв и подарък Автокаско за налични автомобили

Кросоувърът KODIAQ е перфектното решение за големи семейства и дълги пътувания. Освен изключително обширния си интериор и 7-местна конфигурация, KODIAQ предлага модерни технологии и 5 модификации със задвижване 4х4! Сега KODIAQ Edition е с отстъпка до 7 500 лв и подарък Автокаско при поръчка на наличен автомобил.

KAROQ с отстъпки до 7 000 лв и подарък Автокаско за налични автомобили

Компактният кросоувър KAROQ ще ви отведе с лекота на всякъде, без значение дали е градска разходка, или криволичещ път в планината. Оборудван с всички модерни технологии, предлагащ мощност до 190 к.с. , 7-степенна автоамтична трансмисия, както и задвижване 4х4, той се справя безупречно и с по-пресечни терени. Тази Коледа, KAROQ Edition и Business са с остъпки до 7 000 лв, а при избор на наличен автомобил Business или Edition, ще получите и допълнителен подарък Автокаско

SUPERB с отстъпка в размер на ДДС и подарък Автокаско

SUPERB е модел, който се отличава с прецизния си и забележителен дизайн. Но SUPERB е много повече от това - той ще ви предложи практичност и функционалност, които ще оцените без значение от това колко натоварено е ежедневието ви. А SUPERB със задвижване 4х4 ще ви бъде верен спътник във всяко пътешествие! Изберете SUPERB L&K, SCOUT, EDITION И BUSINESS с дизелов двигател и вземете специална коледна отстъпка в размер на ДДС и подарък Автоаско за налични автомобили и при поръчка!

OCTAVIA с отстъпки до 20% и подарък Автокаско

OCTAVIA ще ви предложи богат избор оборудване и двигатели, за да сте спокойни винаги, когато сте на път. Можете да избирате между дизелови и бензинови двигатели, мощност до 190 к.с. и 7-степенна автоматична трансмисия! А сега, OCTAVIA Vision и OCTAVIA Selection са със специална коледна отстъпка до 20% и допълнителен подарък Автокаско при избор на наличен автомобил и при поръчка.

SCALA Edition с отстъпки до 2 500 лв и подарък Автокаско за налични автомобили

Новата SCALA идва със спортен и експресивен дизайн, вдъхновен от концептуалната Vision RS. Ето защо, SCALA е много повече от компактен и практичен хечбек. Освен традиционните за марката обширност на интериора, икономични двигатели и интелигентни решения, SCALA предлага и новости, като възможност за анимирани задни пътепоказатели, спортен режим на шофиране, 10.25" Виртуален Кокпит (най-големият в сегмента) и практично багажно отделение. Сега, SCALA идва и с промоционални пакети Selection и Edition, с още повече екстри и страхотни отстъпки до 2 500 лв и подарък Автокаско при покупка на наличен автомобил и при поръчка!

FABIA с отстъпки до 2 500 лв и подарък Автокаско за налични автомобили

Вдъхновена от възможностите за избор, FABIA ще превърне всяко пътуване в несравнимо удоволствие, без никакъв компромис с без опасността, комфорта или практичността. Сега FABIA Selection, Comfort и Edition идва с Коледна отстъпка до 2 500 лв и подарък Автокаско при покупка на налична FABIA Selection, Comfort и Edition