ИЗТИЧА СКОРО

ГОРЕЩИ ЛЕТНИ ОФЕРТИ

Възползвайте се, от специалните ни лимитирани предложения! За актуална информация относно наличните автомобили, свържете се с най-близкия ŠKODA център.

ГОРЕЩИ ЛЕТНИ ОФЕРТИ

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ЗА ДА НАУЧИТЕ ЗА НАЛИЧНИТЕ НИ АВТОМОБИЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАЙ-БЛИЗКИЯ ŠKODA ЦЕНТЪР!

Всеки член от семейството на гамата ни има свои уникални качества. Със специфични характеристики и различни подходи както към интериора, така и към екстериора. Вижте специалните ни предложения и получете информация за наличните автомобили от най-близкия до Вас ŠKODA дилър .

SUPERB

SUPERB е автомобил, с който няма да останете незабелязани и ще накара сърцето Ви да се разтупти по-силно. Но красивият дизайн съвсем не е всичко, което SUPERB може да Ви предложи - комфортът и безопасността Ви се гарантират от най-съвременните технологии за сигурност и онлайн свързаност. Разнообразието от двигатели, възможност за задвижване 4х4, динамичен контрол на шасито (DCC), 7-степенна автоматична трансмисия и мощност до 280 к.с. ще направят всяко Ваше пътуване още по-вълнуващо!

Ценова листа SUPERB
Ценова листа SUPERB
pdf (130.4 KB)
Ценова листа SUPERB Combi
Ценова листа SUPERB Combi
pdf (130.3 KB)

KODIAQ

Кросоувърът KODIAQ е перфектното решение за големи семейства и дълги пътувания предлагайки най-съвременни асистиращи системи и комфортно придвижване. Освен изключително обширния си и многофункционален интериор разполага с възможност за 7-местна конфигурация, модификации със задвижване 4х4 и мощност до 200 к.с!

 

Ценова листа KODIAQ
Ценова листа KODIAQ
pdf (269.6 KB)

KAROQ

KAROQ е стилният, щедро просторен SUV с компактен размер, който може да се справи с всяко предизвикателство. Той ще ви отведе с лекота навсякъде, без значение дали е градска разходка, или криволичещ път в планината. KAROQ е с възможност за оборудване, с всички модерни технологии, предлагащ мощност до 190 к.с. , 7-степенна автомaтична трансмисия, както и задвижване 4х4.

Ценова листа KAROQ
Ценова листа KAROQ
pdf (211.8 KB)

Актуални промоции