ИЗТИЧА СКОРО

Автомобили на склад

със специални отстъпки до 17 600 лв и подаръци

Нова OCTAVIA

със специални отстъпки

Новото поколение OCTAVIA съчетава традициите на нашата марка с новите технологии. Обновен дизайн, функционален интериор и богат избор от двигатели - имаме отговор за всички ваши нужди!

Сега, OCTAVIA e със специални отстъпки до 7 700 лв за налични автомобили. Изберете екологична алтернатива с OCTAVIA на метан и се възползвайте от допълнителен еко бонус от 3 000 лв при върнат употребяван автомобил!

*Подаръкът зимни гуми не се комбинира с еко бонуса при OCTAVIA на метан.

Ценова листа OCTAVIA
Ценова листа OCTAVIA
pdf (224 KB)
Ценова листа OCTAVIA Combi
Ценова листа OCTAVIA Combi
pdf (224.1 KB)

SCALA

SCALA е много повече от компактен и практичен хечбек със своя експресивен дизайн и приключенски дух. SCALA предлага страхотно оборудване и икономични и екологични двигатели, включително и модификация на метан. Сега, SCALA е със специални отстъпки за налични автомобили до 4 000 лв за нива на оборудване Edition и Selection!

Ценова листа SCALA
Ценова листа SCALA
pdf (227.9 KB)

SUPERB

SUPERB ще Ви предложи комфорт и безопасност, които се гарантират от най-съвременни технологии за сигурност и онлайн свързаност. Разнообразието от двигатели, възможност за задвижване 4х4, динамичен контрол на шасито (DCC), 7-степенна автоматична трансмисия и мощност до 200 к.с. ще направят всяко Ваше пътуване още по-вълнуващо! Сега, SUPERB e със специални отстъпки за налични автомобили до 17 600 лв.

Ценова листа SUPERB
Ценова листа SUPERB
pdf (195.5 KB)
Ценова листа SUPERB Combi
Ценова листа SUPERB Combi
pdf (198.2 KB)

FABIA

ŠKODA FABIA e практичният и функционален избор за компактен градски автомобил, на който можете да разчитате и за по-дълги пътувания. Перфектно оборудване, класически дизайн и много функционалности - това ще ви предложи FABIA. Сега, вземете специална отстъпка до 3 000 лв за налични автомобили SKODA FABIA.

Ценова листа FABIA
Ценова листа FABIA
pdf (173.9 KB)

SUV Гамата

Изберете любимия си модел от SUV гамата ни и не пропускайте специалните ни отстъпки за налични автомобили! Изберете между KODIAQ с отстъпка до 11 500 лв, KAROQ с отстъпка до 8 200 лв или KAMIQ с отстъпка до 4 000 лв за налични автомобили.

Ценова листа KODIAQ
Ценова листа KODIAQ
pdf (236.7 KB)
Ценова листа KAROQ
Ценова листа KAROQ
pdf (231.3 KB)
Ценова листа KAMIQ
Ценова листа KAMIQ
pdf (231.1 KB)

Актуални промоции