ИЗТИЧА СКОРО
Гамата SUV на ŠKODA

Гамата SUV на ŠKODA

Със специални цени

Изберете любимия си модел от SUV гамата ни и не пропускайте специалните ни цени! Всеки член от  SUV  семейството на гамата ни има свои уникални качества. Със специфични характеристики и различни подходи както към интериора, така и към екстериора.  Запознайте се с пълната гама SUV от ŠKODA.

 

KODIAQ

Кросоувърът KODIAQ е перфектното решение за големи семейства и дълги пътувания предлагайки най-съвременни асистиращи системи и комфортно придвижване. Освен изключително обширния си и многофункционален интериор разполага с възможност за 7-местна конфигурация, модификации със задвижване 4х4 и мощност до 200 к.с!

*Цената от 46 300лв. с ДДС е за ниво на оборудване Актив и конкретна модификация на двигателя!

 

Ценова листа KODIAQ
Ценова листа KODIAQ
pdf (197.3 KB)

KAROQ

KAROQ е стилният, щедро просторен SUV с компактен размер, който може да се справи с всяко предизвикателство. Той ще ви отведе с лекота навсякъде, без значение дали е градска разходка, или криволичещ път в планината. KAROQ е с възможност за оборудване, с всички модерни технологии, предлагащ мощност до 190 к.с. , 7-степенна автоамтична трансмисия, както и задвижване 4х4, той се справя безупречно и с по-предизвикателни терени. 

*Цената от  39 900лв. с ДДС е за ниво на оборудване Амбишън и конкретна модификация на двигателя!

Ценова листа KAROQ
Ценова листа KAROQ
pdf (184.8 KB)

KAMIQ

Най-новият и най-компактен член на семейството на ŠKODA SUV.  KAMIQ e практичният и функционален избор за компактен градски кросоувър, на който можете да разчитате и за по-дълги пътувания. Перфектно оборудване, интересен дизайн, много функционалности и богата гама двигатели включително и версия на метан! Това и още много ще ви предложи KAMIQ. 

*Цена от 29 900лв. с ДДС е за ниво на оборудване Актив и конкретна модификация на двигателя!

Ценова листа KAMIQ
Ценова листа KAMIQ
pdf (223.6 KB)

Актуални промоции