НОВО

Octavia с нови нива на оборудване

Comfort, Selection, Sportline и RS

Запознайте се с новите нива на оборудване на най-предпочитания модел от гамата ни - Skoda Octavia Седан - Comfort, Selection, Sportline и RS.

Новите нива на оборудване са разработени на база пакети от оборудване и екстри, съобразени с нуждите на различните водачи на автомобили. В тях ще откриете най-удобния за вас пакет с изобилие от асистиращи системи и функционални екстри.

Инфо-развлекателна система с 10'' дисплей и тъчскрийн е разположен високо, на нивото на очите на водача, за да му осигури достъп до информация само с един поглед. Под екрана се намира ергономична поставка за китката, която спомага и създава удобство при работата с него.

Автомобилът разполага с богат пакет от асистиращи системи по време на път и при паркиране, които карат водача да се чувства спокоен сред интелигентни технологии и в сигурни ръце. Като тази за поддържане на пътната лента поема контрола върху автомобила, за да го задържи в правилното платно. Сканиращата система за пътни знаци улавя пътепоказателите и в двете ленти ни уведомява водача за тях.

 

Нива на оборудване

6 причини да избереш Octavia

ВАШАТА НОВА OCTAVIA, СИГУРЕН ИЗБОР

Проверена от клиентите

Новата OCTAVIA е четвъртото поколение

Повече от 6.5 милиона от 1996 г.

Най-продаваният модел

С над 50 международни награди

Цeнова листа OCTAVIA
Цeнова листа OCTAVIA
pdf (192.1 KB)
Каталог OCTAVIA
Каталог OCTAVIA
pdf (17.4 MB)