octavia
НОВО
Новата OCTAVIA на специални цени от 33 200 лв с ДДС

Впечатляващ елегантен дизайн, простор и богата гама двигатели, това е новата ŠKODA OCTAVIA.

Новото поколение OCTAVIA съчетава традициите на нашата марка с новите технологии. Обновен дизайн, функционален интериор и богат избор от двигатели - имаме отговор за всички ваши нужди!Изберете OCTAVIA и се насладете на новости като напълно LED матрични предни светлини, иновативна технология за превключване на предавките Shift-By-Wire, нова обширна асистираща система Travel Assist и много други удобства.

Разнообразието от двигатели вече включва модификация на метан за по-икономично и екологично шофиране, модерна хибридна технология - плъг-ин хибрид и "мек" хибрид, както и модификация със задвижване 4х4 и автоматична трансмисия.

Само сега, новата OCTAVIA e на специални цени, започващи от 33 200 лв с ДДС


Посочената промоционална цена от 33 200 лв с ДДС важи за OCTAVIA с ниво на оборудване Active. За цените на всички останали модификации на модела, моля вижте ценовата листа.

 

Разнообразната OCTAVIA

6 причини да избереш OCTAVIA

Някои от посочените екстри са част от опционално оборудване и могат да бъдат поръчани срещу допълнително заплащане. Точното описание на нивата на оборудване и какво включват те, както и възможностите и цените на опционалното обордуване, ще откриете в ценовата листа на модела.

Ценова листа OCTAVIA
Ценова листа OCTAVIA
pdf (223.6 KB)
Ценова листа OCTAVIA COMBI
Ценова листа OCTAVIA COMBI
pdf (223.4 KB)

Актуални промоции