НОВО

Kamiq с 5000 лв. бонус при върнат автомобил

Предложението е за двигател 1,5 TSI, 150 к.с., важи до 07.12.2023 г. и включва подарък "Авариен комплект"

Škoda Kamiq е вече добре познат и често срещан модел по градските, натоварени улици. Причината?! Компактен по размери SUV, който все пак предлага достатъчно пространство за пътниците и техния багаж. Уникалната комбинация, съчетана в него, от солиден дизайн, отличен пътен просвет, модерна технология на борда и под капака, както и Clever характеристиките, са типични само за един ярък представител на Škoda.

Сега, до 07.12.2023 г., можете да се възползвате от специално предложение. Kamiq с двигател 1,5 TSI и 150 к.с. се предлага с 5000 лв. бонус при върнат автомобил за бракуване или обратно изкупуване. SUV автомобилът в това си изпълнение е едновременно мощен и икономичен, в добавка с функция ACT - технология за изключване на цилиндрите. Тя позволява, в зависимост от стила на шофиране на водача, спестяване на около 0,5 литра бензин на 100 км. Kamiq 1,5 TSI, 150 к.с. може да бъде поръчан с 6-степенна механична скоростна кутия или със 7-степенна автоматична, в зависимост от предпочитанията на шофьора. В пакета са включени full led светлини и възможност за усилено окачване.

ЕкстериорИнтериор

ЦЕНТЪР ЗА СВЪРЗАНОСТ

Направете живота си по-лесен с функциите за свързаност от ново поколение, които включват вградена eSIM карта и безжична връзка между Вашия смартфон и автомобила чрез Wireless SmartLink.

ВСИЧКО ТОВА И ОЩЕ

Clever ДетайлиClever КомфортПросторни отделения -вещиClever Багажно отделение

Държач за билети на А-колоната

Отделения-светлоотразителна жилетка

Вградена фуния

Стъргалка за лед

Регулируем подлакътник

Подлакътник с две поставки за чаши

Сгъваеми масички

Държач за чаша за лесно отваряне

Отделение Jumbo Box

Отделение за очила

Поставки за бутилки от 1,5 л.

Поставки за бутилки- 1,5 л.

Регулируем подвижен под- багажника

Двулицева постелка за багажника

Мрежи в багажника

Куки в багажника

Ценова листа KAMIQ
pdf (187.3 KB)
Каталог KAMIQ
pdf (5.5 MB)