Еnyaq & Enyaq Coupé / RS със 7000 лв. еко бонус

при върнат автомобил.

Предложението е валидно до 30.09.2023 г. в допълнение с подарък "Продуктова такса".

Електромобилите вече не са коли от бъдещето. Те са нашето настояще. За да спасим природата от вредни емисии. За да избегнем излишните разходи за скъпи горива. За да предпазим човечеството от вредни газове. За да намалим данъците. За да паркираме навсякъде. За да не посещаваме често сервизи. За да сме „в крак с времето“. И с мисъл, и отговорност към бъдещето. Днес и сега.

Този септември вземете всеки един модел от гамата на Enyaq - изцяло електрическите Enyaq, Enyaq Coupé / RS са със 7000 лв. еко бонус при върнат автомобил за бракуване или обратно изкупуване и подарък "Продуктова такса".

Моделите от електрогамата са с капацитет на батерията до 82 кВч и пробег до 544 км, което прави пътуването на дълги разстояния възможно само с едно зареждане. При нужда, можете да се възползвате от опцията им за 30-минутно бързо презареждане на вече добре развитата мрежа от обществени станции в страната.

Enyaq, Enyaq Coupé / RS развиват мощност до 300 к.с. и имат варианти със задвижване 4х4. Внушителната им външност и ускорение от 100 км. за минимум 6,4 сек. правят шофирането им пълно с адреналин. Заедно с върховата си ефективност, те притежават отлични екологични показатели, благодарение на нулевите си локални емисии.

Най-съвременни услуги за свързаност и многобройните асистиращи системи подпомагат всяко ваше пътуване. Електрическите автомобили Škoda имат сервизно обслужване в цялата страна.

Enyaq, Enyaq Coupé / RS сега са със 7000 лв. еко бонус при върнат автомобил и подарък "Продуктова такса"! Предложението е валидно до 30.09.2023 г.

ЕКСТЕРИОРИНТЕРИОР

Причини да изберете тази Škoda

Останете онлайн дори в движение

Новото поколение инфоразвлекателна система с вградена eSIM карта предлага практични функции като новини за трафика или Wi-Fi връзка за устройствата на пътниците.

Прочетете повече

Всичко това и още повече

Интелигентни детайлиОтделения за вещиИнтелигентни технологииГъвкав багажник

Отделение за чадър

Отделения за светлоотразителна жилетка

Електрическо заключване на вратите

Стъргалка за лед в петата врата

Джобове за мобилен телефон

Поставки за бутилки отпред и отзад

Малко изтеглящо се отделение

Отделение за вещи под конзолата

Дигитален кокпит

Аудио система Canton

Phone Box с безжично зареждане

2 USB-C порта отзад и 230 V букса

Подвижна кора на пода на багажника

Чанта за съхранение на кабели

Фиксиращи елементи за багаж

Куки в багажника

Ценова листа ENYAQ iV
pdf (289.2 KB)
Каталог ENYAQ COUPÉ RS iV
pdf (288.9 KB)