Гамата CNG на ŠKODA с отстъпки до 13 000 лв.
Ново

Гамата на метан на ŠKODA

с отстъпки до 13 000лв. и Еко бонуси до 3 000лв. за налични автомобили и при поръчка.

OCTAVIA COMBI НА МЕТАН

ŠKODA OCTAVIA COMBI CNG на метан е перфектната комбинация от атрактивен дизайн, обширен интериор и технология, щадяща природата! Отлично оборудван с мултимедия с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей, мултифункционален кожен волан и 7-степенна DSG трансмисия. Този функционален и икономичен модел, който ще се грижи, както за околната среда, така и за личните Ви финанси сега е и още по-достъпен с отстъпка до 13 000 лв. и допълнителен еко бонус в размер на 3 000 лв. при върнат употребяван автомобил за изкупуване или бракуване!

SCALA НА МЕТАН

Новата SCALA CNG (на метан) е много повече от компактен и практичен хечбек със своя спортен и експресивен дизайн. SCALA предлага икономичен разход от само 5 лв/100 км и най-ниски вредни емисии. Тя мисли за Вас и природата, но предлага и страхотно обордуване, което включва двузонов климатроник, избор на режим на шофиране, удължено стъкло на петата врата и удължен заден спойлер, и още много екстри! Сега SCALA CNG идва с отстъпка до 2 500 лв. и допълнителен еко бонус в размер на 2 000 лв. при върнат употребяван автомобил за изкупуване или бракуване! Отстъпките важат както за налични автомобили, така и при поръчка!

KAMIQ НА МЕТАН

Новата ŠKODA KAMIQ е градски кросоувър, който комбинира предимствата на SUV с характеристиките на градските автомобили. Функционалностите му чудесно се допълват от радио Bolero с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей, сензори за паркиране отпред и отзад, избор на режим за шофиране, Full LED задни светлини с анимиран пътепоказател и много други екстри. ŠKODA KAMIQ на метан се грижи за природата и финансите Ви, благодарение на икономичното и екологично решение за задвижване на метан, фабрично от ŠKODA , а сега с отстъпка до 2 500 лв. и допълнителен еко бонус в размер на 2 000 лв. при върнат употребяван автомобил. Отстъпките важат както за налични автомобили, така и при поръчка!

Отстъпки до 13 000 лв. + Еко бонус до 3 000 лв.

Сега Гамата CNG на ŠKODA предлага неустоими условия - възползвайте се от отстъпки до 13 000 лв. за перфектно оборудваните ни модели с фабрична метанова уредба от производителя! Вземете и допълнителен еко бонус до 3 000 лв. при върнат регистриран употребяван автомобил за изкупуване или бракуване! Условията важат, както за налични автомобили, така и при поръчка.

Разход от 5 лв/100 км

Метанът е едно от най-икономичните горива, той не само отделя по-малко вредни емисии, в сравнение с бензина и дизела, но и Ви позволява да пестите до 50% от разходите си за гориво. Със забележителния разход от 5лв./100км. няма нужда да се притеснявате за финансите си и за своя отпечатък върху природата.

Комфорт

Независимо от нуждите на Вас и семейството Ви, с гамата на метан можете да откриете автомобил, който да отговаря на потребностите на всеки. Изберете измежду перфектно оборудваните модели SCALA, KAMIQ и OCTAVIA CNG, които ще ви предложат много екстри и безкомпромисен комфорт.