Гамата CNG на ŠKODA

Гамата CNG на ŠKODA с отстъпки до 7 400лв.

Гамата CNG на ŠKODA

с отстъпки до 7 400лв. и Еко бонуси до 5 000лв.

SCALA CNG

Новата SCALA CNG е много повече от компактен и практичен хечбек, благодарение на своя спортен и експресивен дизайн. За максималния Ви комфорт по време на шофиране ще се погрижат многобройни функционалности сред, които изборът на режим за шофиране, както и темпоматът с ограничител на скоростта. SCALA предлага икономичен и екологичен разход, защото мисли за Вас и природата. Сега SCALA CNG идва с отстъпка до 2 500 лв. и допълнителен еко бонус в размер на 2 000 лв. при върнат употребяван автомобил за изкупуване или бракуване!

Новата ŠKODA KAMIQ CNG

Новата ŠKODA KAMIQ е градски кросоувър, който комбинира предимствата на SUV с отличителния си дизайн и многофункционалност. Просторния интериор е чудесно допълнен от радиоапарат Bolero с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей. С многобройните си асистиращи системи, KAMIQ ще се погрижи за комфорта Ви, но освен това ще помисли и за бъдещето Ви. ŠKODA KAMIQ CNG се грижи за природата и финансите Ви, а сега с отстъпка до 1 500 лв. и допълнителен еко бонус в размер на 2 000 лв.

OCTAVIA COMBI CNG

ŠKODA OCTAVIA COMBI CNG на метан е перфектната комбинация от атрактивен дизайн, обширен интериор и технология, щадяща природата! Отлично оборудван с мултимедия с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей, мултифункционален кожен волан и 7-степенна DSG трансмисия. Този функционален и икономичен модел, който ще се грижи, както за околната среда, така и за личните Ви финанси сега е и още по-достъпен с отстъпка до 7 400 лв. и допълнителен еко бонус в размер на 5 000 лв. при върнат употребяван автомобил за изкупуване или бракуване!

Отстъпки до 7 400 лв. + Еко бонус до 5 000 лв.

Сега Гамата CNG на ŠKODA предлага неустоими условия - възползвайте се от отстъпки до 7 400 лв. за перфектно оборудваните модели! Вземете и допълнителен еко бонус до 5 000 лв. при върнат употребяван автомобил за изкупуване или бракуване!

Разход от 5 лв/100 км

Метанът е едно от най-икономичните горива, той не само отделя по-малко вредни емисии, в сравнение с бензина и дизела, но и Ви позволява да пестите до 50% от разходите си за гориво. Със забележителния разход от 5лв./100км. няма нужда да се притеснявате за финансите си и природата! 

Комфорт

Независимо от нуждите на Вас и семейството Ви, с гамата на метан можете да откриете автомобил, който да отговаря на потребностите на всеки. Изберете измежду перфектно оборудваните модели CNG, които ще Ви предоставят освен познатите комфорт, сигурност и функционалност грижа за природата и по-ниски разходи.