Тествайте най-актуалните модели на ŠKODA

Тествайте ŠKODA в Смолян!

Тествайте ŠKODA в Смолян!

13. 5. 2019

Kodiaq, Karoq, Octavia, Superb и Fabia ще Ви очакват за тест.

На 18 май ви каним на тест драйв в Смолян, пред хотел "Кипарис Алфа"! Бъдете с нас от 10:00 до 16:00 ч, за да се насладим заедно на един страхотен ŠKODA ден!

 

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: практичната и функционална FABIA, най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA, флагманът SUPERB и двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ със задвижване 4х4 и 7-степенна автоматична трансмисия

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! 

 

Очакваме ви на 18 май, от 10:00 до 16:00 ч пред хотел "Кипарис Алфа"

За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Пловдив

Мобилен: 0887 901 026; 0886 901 074; 0897 901 026

email: plovdiv@skoda-auto.bg

 

Модели за тест драйв

Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още
superb business

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини