Тествайте най-актуалните модели на ŠKODA

Тествайте ŠKODA в Пазарджик!

Тествайте ŠKODA в Пазарджик!

21. 10. 2019

Новата Scala, Kodiaq, Karoq, Octavia и Superb ще Ви очакват за тест.

На 26 октомври ви каним на тест драйв в Пазарджик, пред Гранд хотел "Хебър"! Бъдете с нас от 10:00 до 16:00 ч, за да се насладим заедно на един страхотен ŠKODA ден!

 

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: най-новото от ŠKODA - компактният хечбек SCALA , най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA, обновеният флагман SUPERB и двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ със задвижване 4х4 и 7-степенна автоматична трансмисия

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! 

 

Очакваме ви на 26 октомври, от 10:00 до 16:00 ч пред Гранд хотел "Хебър"

За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Пловдив

Мобилен: 0887 901 026; 0886 901 074; 0897 901 026

email: plovdiv@skoda-auto.bg

 

Модели за тест драйв

Новата SCALA

Напълно новият компактен хечбек SCALA предлага забележителен дизайн и спортен дух, вдъхновени от концептуалната Vision RS. Но като всяка ŠKODA, SCALA е и невероятно практична и носи много нововъведения, като анимирани задни пътепоказатели, сводобно стоящ мултимедиен дисплей с размер до 9,2 инча и нови елементи в интериора. 

Още
fabia selection

FABIA

Добре познатата FABIA е практичен автомобил, който перфектно се справя както с натоварения градски трафик, така и с по-дълги пътувания. FABIA е изключително функционална с обширния си интериор, икономични двигатели и модерно оборудване.

Още
Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още

Новият SUPERB

Обновеният флагман SUPERB е вече още по-забележителен, но той ще ви предложи много повече от впечатляващ дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA са незименна част от неговия облик. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини