Тествайте най-актуалните модели на ŠKODA

Тествайте ŠKODA в Карнобат!

Тествайте ŠKODA в Карнобат!

7. 5. 2019

Kodiaq, Karoq, Octavia, Superb и Fabia ще Ви очакват за тест.

На 11 май ви каним на тест драйв в Карнобат, пред хотел "Елегант"! Бъдете с нас от 10:00 до 16:00 ч, за да се насладим заедно на един страхотен ŠKODA ден!

 

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA, флагманът SUPERB и двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ със задвижване 4х4

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! 

 

Очакваме ви на 11 май, от 10:00 до 16:00 ч пред Гранд хотел "Елегант"

За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Бургас

Мобилен: + 359 56 827 383, +359 56 827 37

email: burgas@skoda-auto.bg

 

Модели за тест драйв

Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още
superb business

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини