ДНИ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ

Тествайте новият ŠKODA KAMIQ

Тествайте новият ŠKODA KAMIQ

2. 12. 2019

В ŠKODA Център Пловдив, бул. Васил Априлов 93

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ŠKODA ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ

Обновеният ŠKODA център Пловдив на бул. "Васил Априлов" 93 отваря вартите си за всички, които желаят да се запознаят с най-новото от ŠKODA и да тестват нашите автомобили.

Бъдете сред първите, които ще тестват най-новото попълнение в семейството на ŠKODA - компактният градски кросоувър - ŠKODA KAMIQ. Ще имате възможност да изпробвате сами динамиката на шофиране на модела, да се насладите на спортния му дизайн, както и да се запознаете с новостите в интериора му и високите технологии, които ще Ви предложи!

На разположение за тест драйв ще бъдат и останалите модели от гамата: новата SCALA, най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA, флагманът SUPERB, двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ със задвижване 4х4 и градската FABIA

 

Очакваме ви!

6 декември /петък/ от 10:00 до 17:00ч.

7 декември /събота/ от 10:00 до 16:00ч.

ŠKODA ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ

бул. Васил Априлов 93

мобилен: (+359) 0897 901 026

 

Разгледайте моделната страница на KAMIQ

Модели за тест драйв

SCALA

Новата SCALA е смела стъпка напред за марката. Динамичният и силует и спортен характер са съчетани с типичните за марката, практичност и обширен инетриор, които превръщат автомобила в идеален партньор за всеки етап от живота. 

Още

FABIA

Градската Fabia притежава неустоим чар и многоликост, благодарение на възможностите си за персонализиране, което и позволява да я моделирате по свой собствен начин. Компактна и въоръжена с умно оборудване и асистиращи системи, Fabia впечатлява градските млади хора и семейства.

Още
Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още
superb business

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини