Тествайте най-актуалните модели на ŠKODA

Тествайте ŠKODA в Хасково!

Тествайте ŠKODA в Хасково!

11. 11. 2019

Новите Kamiq и Scala, както и цялата гама на ŠKODA ще Ви очакват за тест.

На 16 ноември ви каним на тест драйв в Хасково, пред ŠKODA Център Хасково ! Бъдете с нас от 10:00 до 16:00 ч., за да се насладим заедно на един страхотен ŠKODA ден!

 

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: най-новото от ŠKODA -новият градски кросоувър KAMIQ и компактният хечбек SCALA , най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA CNG, обновеният флагман SUPERB и двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ със задвижване 4х4 и 7-степенна автоматична трансмисия

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! 

 

Очакваме ви на 16 ноември, от 10:00 до 16:00 ч пред ŠKODA Център Хасково 

За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Хасково                  или          ŠKODA Център Пловдив

бул. "Димитровградско шосе" №6

Мобилен: 0887802408                                       Мобилен: 0887 901 026; 0886 901 074

email: k.krastev@skoda-auto.bg                         email: plovdiv@skoda-auto.bg

Модели за тест драйв

Новият KAMIQ

ŠKODA KAMIQ перфектно съчетава предимствата на SUV моделите - като по-висока позиция на седене и по-голям просвет - с функционалността на компактните автомобили. С емоционалния си дизайн, най-съвременни асистиращи и инфоразвлекателни системи, щедро вътрешно пространство и множество Simply Clever решения ще превърнете всяко своя пътуване в удобно и незабравимо изживяване

Още

Новата SCALA

Напълно новият компактен хечбек SCALA предлага забележителен дизайн и спортен дух, вдъхновени от концептуалната Vision RS. Но като всяка ŠKODA, SCALA е и невероятно практична и носи много нововъведения, като анимирани задни пътепоказатели, сводобно стоящ мултимедиен дисплей с размер до 9,2 инча и нови елементи в интериора. 

Още
Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още

Новият SUPERB

Обновеният флагман SUPERB е вече още по-забележителен, но той ще ви предложи много повече от впечатляващ дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA са незименна част от неговия облик. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини