Посетете ни по време на Ретро събор Сливен

Гамата на ŠKODA на ретро парад Сливен

Гамата на ŠKODA на ретро парад Сливен

15. 4. 2019

Запознайте се с Kodiaq, Karoq, Fabia, Octavia и Superb

За поредна година, ŠKODA ще се включи в Ретро парад Сливен с експозиция на най-актуалните си модели. Бъдете с нас на по време на ретро парада на 20 април в центъра на Сливен, за да се запознаете с кросоувърите ни KODIAQ и KAROQ, с флагмана SUPERB  и най-продаваните ни модели - OCTAVIA и FABIA

Нашите търговци с радост ще Ви консултират, ще отговорят на Вашите въпроси относно новостите в гамата на ŠKODA и ще Ви резервират час за тест драйв в удобно за Вас време!

  

За повече информация:

ŠKODA Център Сливен

Мобилен:+359 44 618 171; +359 893 646 883

email: sliven@skoda-auto.bg

 

Повече за моделите

Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още
superb business

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини