Новият ŠKODA център в Плевен отвори врати за своите клиенти

September 25, 2018
Намиращият се в жк Дружба нов ŠKODA център разполага с обширна изложбена площ и сервизна част

Уважаеми клиенти,


с радост Ви инфомираме, че новият търговско-сервизен ŠKODA център на дилърството ни Бохемия Екипауто в гр. Плевен отвори врати за своите клиенти.

Новият дом на ŠKODA се намира и на нов адрес - жк "Дружба", ул. "Николай Хайтов" 15. Там Ви очакват обновена търговска част, съобразена с всички изисквания за дизайн и оборудване на производителят ŠKODA. Тук на спокойствие и в приятна обстановка, нашите клиенти ще бъдат консултирани от професионалния ни търговски екип, за да изберат най-подходящия за нуждите им модел ŠKODA. Търговската и изложбената част е от над 600 кв.м., позволяващи да бъдат изложени всички актуални модели. Отговаряйки на високите стандарти на марката ŠKODA, представителството гарантира максимална удоволетвореност на своите клиенти, предлагайки им висококачествено търговско и сервизно обслужване. В търговската част не липсват и технологични нововъведения, като интерактивния 3D автомобилен конфигуратор, позволяващ визуализацията на всеки модел с различно оборудване и рзлични варианти на интериор. С него всеки клиент има възможността да събуди автомобилния дизайнер в себе си и да създаде 3D модел на своята бъдеща ŠKODA.

Нашите клиенти от Плевен и региона вече могат да разчитат и на сервизно обслужване в града - новият ŠKODA център разполага с напълно обордувана сервизна част с площ от над 200 кв.м., която покрива всички изисквания на производителя, а обучените сервизни техници ще се погрижат за висококачествената поддръжка на автомобилите на нашите клиенти.

Търговската и сервизната част на ŠKODA център Плевен работят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч, а екипът ни от търговци работи с клиенти и в събота, от 09:00 до 13:30 ч.

Вижте точните координати и контакти на представителството тук: http://dealers.skoda-auto.com/451/bg-bgАктуални новини