Специални хигиенни мерки

Грижим се дезинфекцията на сервизираните автомобили

Грижим се дезинфекцията на сервизираните автомобили

3. 4. 2020

Вижте нашите мерки

Уважаеми клиенти,

 

Сервизните ŠKODA центрове в страната прилагат пълен набор от противоепидемични мерки за дезинфекция и защита на автомобилите по време на престоя им за сервизиране. 

Всички наши приемчици са оборудвани с предпазни маски и предпазни ръкавици, а при работа с клиенти, се спазва препоръчителната социална дистанция от 2 м.

За нас сигурността е на първо място и ние сме предприели всички предпазни мерки, за да избегнем директен контакт с най-често докосваните повърхности на автомобила Ви.

При прием за сервизиране на клиентски автомобил, ние поставяме еднократни защитни материали върху повърхностите, които са обект на допир най-често. Ето защо, поставяме защитно фолио върху волана, скоростния лост и паркинг спирачката, предпазен калъф върху седалките, облегалките и подглавниците, както и хартиена стелка за краката на водача.

Преди да предадем автомобила на собственика му, ние дезинфекцираме всички ключови места от:

  • Интериора  - лocтoвe на кормилната уредба (мигачи, чистачки, темпомат), дpъжĸитe и бyтoнитe нa вpaтитe, бyтoнитe или eĸpaнитe нa мyлтимeдийнaтa cиcтeмa/радиото, лocтoвeтe и бyтoнитe зa peгyлиpaнe нa ceдaлĸитe.
  • Екстериора - дръжки на страничните врати и на петата врата, средна колонка.
  • Ключът на автомобила също се дезинфекцира при получаване и предаване

 

Актуални новини

Всички новини