Представяме Ви ŠKODA Connect, онлайн услуги за изживяване на всеки ден максимално. Покупката на всички или само на някои пакети с услуги, ще даде на автомобила Ви множество нови възможности, всеобхватни забавления по време на пътуване, грижа, както и допълнителна безопасност. Разгледайте подробно всички функции.

ОНЛАЙН ИНФОРАЗВЛЕКАТЕЛНИ СИСТЕМИ

Услугите Онлайн Инфоразвлекателни системи Ви помагат да достигнете крайната си дестинация безопасно и комфортно, всеки път. Те са достъпни за Инфоразвлекателни системи ŠKODA – Amundsen и Columbus. Валидността на услугата се подновява периодично

CARE CONNECT: ПРОАКТИВНИ УСЛУГИ

Проактивните услуги са готови да Ви помогнат да се справите с неизправности или други проблеми, свързани със състоянието на Вашия автомобил. Автомобилът автоматично се свързва със сервизен център или повиква помощ в случай, че имате малък инцидент. Проактивните услуги са съвместими с повечето инфоразвлекателни системи и могат да бъдат стандартни или опционални.


CARE CONNECT: ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП

Отдалеченият достъп е напълно нов начин за контрол на Вашия автомобил чрез свързване на превозното средство със смартфон. След което можете да използвате Вашия телефон, за да контролирате автомобила и да получавате статуси на сигнали. Валидността на услугата се подновява периодично. Услугите Care Connect са съвместими с повечето инфоразвлекателни системи.

СПЕШНИ ПОВИКВАНИЯ / ECALL

Много важна част от ŠKODA Connect са Спешните повиквания и eCall функцията за безопасност, която идва като стандартна или част от пакета с услуги Care Connect и е безплатна през целия живот на автомобила.

ПОРТАЛЪТ ŠKODA CONNECT

Порталът ŠKODA CONNECT Ви позволява да управлявате вашите услуги ŠKODA Connect лесно

ПРИЛОЖЕНИЕТО ŠKODA CONNECT

Приложението ŠKODA CONNECT Ви позволява наблюдение и контрол чрез отдалечен достъп към Вашия свързан ŠKODA автомобил.

ŠKODA CONNECT НАЛИЧНОСТ

Проверете наличността на услугите ŠKODA CONNECT във Вашата държава.

МАГАЗИН

Избрани инфоразвлекателни системи включват функцията Магазин, където можете лесно и удобно да допълните вашите пакети с данни, да удължите услугите ŠKODA Connect и да свалите приложения като Новини и Метеорологичната обстановка.