ŠKODA Connect

ŠKODA Connect услуги

Онлайн инфоразвлекателни системи

Свързването на Вашата инфоразвлекателна система с Интернет открива пред Вас един цял свят от онлайн услуги, включително Онлайн информация за трафика и Онлайн сваляне на маршрут.

Още

Care Connect

Този пакет включва два типа услуги: Проактивни услуги, които Ви свързват с представителството на ŠKODA, и услуги за Отдалечен достъп, за управление на функции на автомобила от разстояние.

Още

Спешно повикване

В случай на произшествие, Вие автоматично ще бъдете свързани със Спешния кол център на ŠKODA.

Още

ŠKODA Connect портал

Порталът ŠKODA Connect позволява лесно и удобно да управлявате своя клиентски акаунт през компютър, от удобството на своя дом. Можете също така да свалите мобилното приложение ŠKODA Connect, за да управлявате функциите на автомобила чрез смартфон. За да започнете да ползвате услугите, трябва да се регистрирате и да ги активирате в портала ŠKODA Connect.

Вижте нашия наръчник за регистрация и активиране

Свалете приложението ŠKODA Connect

connect app
Запознайте се с Пол, интерактивния помощник на приложението MyŠKODA (за Android и iOS). Той ще ви бъде много полезен в най‑различни ситуации от ежедневието ви. Например, може да ви даде информация за вашия автомобил или пълно описание на това коя функция коя част от автомобила контролира, какво означава всяка лампа‑индикатор и други. Пол може да държи под око и вашия календар ‑ не само, че никога няма да забравите за среща, но и вашият помощник ще ви посъветва как най-бързо да стигнете до мястото на срещата.

App Store

Свалете приложението ŠKODA Connect

Още

Google Play

Свалете приложението ŠKODA Connect

Още