ВОДЕНИ ОТ ИНОВАЦИИТЕ

ДА ВЗЕМЕШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ

Да продължаваме да вървим напред, да предлагаме по-добри автомобили и да усъвършенстваме всеки техен компонент - жаждата за иновации съпътства ŠKODA още от нейното създаване преди повече от 120 години. Нашата цел е да правим автомобили, които правят повече от това просто да ви закарат от точка А до точка В, и така можете да се наслаждавате на спиращия дъха дизайн, интелигентните решения и динамичното преживяване, когато сте зад волана на ŠKODA. Разгледайте нашите последни иновации, които ще направят живота ви по-лесен, и се насладете на много нови преживявания.

СЪЗДАДЕНА ЗА ДНЕС И ЗА УТРЕ

Общото между всички автомобили ŠKODA е техният характерен елегантен кристален дизайн. Но външният вид не е всичко. Целият автомобил е създаден не само да изглежда добре, но и да работи безупречно. Открийте какво се крие зад дизайна на една ŠKODA.

ПРЕВРЪЩАНЕ НА ВИЗИЯТА В РЕАЛНОСТ

Изцяло електрическата ŠKODA VISION E е нашата визия днес за мобилността на утрешния ден: по-умна, по-чиста и по-ефикасна. Винаги сме вярвали в погледа към бъдещето, в постоянното развитие... Но едно нищо никога не се променя: нашият ангажимент шофьорите и пътниците са в центъра на всичко, което правим.

СВЪРЗАНОСТ ЗА ПЕРФЕКТЕН ДЕН

Можете да се свържете с оператора само с натискането на един бутон, да разчитате на винаги актуална прогноза за времето и цени на горивото, или да забавлявате цялата компания с мултимедия, която съхранявате на телефона си. Решенията за свързаност на ŠKODA ви позволяват да вземете най-доброто от своя автомобил, като всеки ден правят живота ви по-лесен. Открийте всичко, на което той е способен.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ...

Цяла армия от най-съвременни асистиращи системи, които до този момент са били запазени за автомобилите от по-високите класове, сега са на Ваше разположение, за да осигурят по-голяма безопасност във всички модели ŠKODA. Вижте всички начини, по които ŠKODA се грижи за вашата безопасност.

...ПОЧТИ КАТО МАГИЯ

Приемете малко помощ, когато маневрирате с ремарке или оставете автомобила да паркира сам.

Повече за паркинг асистента

Автомобилите ŠKODA могат сами да се придвижват в задръстване и да разчитат пътни знаци.

Повече за спокойното пътуване

Автомобилът може сам да спре при непосредствена опасност. На дълго пътуване той ще ви каже когато имате нужда от почивка.

Повече за личната защита

SIMPLY CLEVER РЕШЕНИЯ

Друг уникална и интелигентна характеристика на всички автомобили ŠKODA са техните находчиви елементи: всеки модел има многобройни остроумни детайли и решения, които ви носят улеснение всеки ден. И добавяме нови решения с всеки нов модел.

ПРОИЗВОДСТВО 4.0

Когато говорим за иновации в автомобилната индустрия, повечето от нас си представят нови решения и технологии, използвани директно в автомобилите. Промените, които протичат в производството и развойните процеси, обаче, са също толкова важни. Ние постоянно се стремим да гарантираме, че нашето производство е природосъобразно и в крак с най-новите постижения.

DIGILAB: НАШИЯТ ЦЕНТЪР ЗА ИНОВАЦИИ

Водеща роля за нашите възможности за иновации и предлагане на нови идеи в дигиталните услуги и мобилните решения има нашия DigiLab мозъчен тръст, който проправя пътя пред творческите умове за проучване и развитие на нови бизнес модели, решения и продукти за мобилността на бъдещето.