ŠKODA ДИЗАЙН

ПОД ПОВЪРХНОСТТА СЕ КРИЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ

Да създадеш нещо е много повече от това да сглобиш съставните му части. Дизайнът гарантира, че има стойност, значение. Ето защо външният вид на нашите автомобила крие повече отколкото може би осъзнавате на пръв поглед. Движени от повече от 120 години опит и от стремежа към иновации, ние успяваме да създадем емоционално зареден и едновременно с това безупречно функционален дизайн, изразен в уникална кристална външност. Научете повече за него, вижте целия процес на създаване на нов автомобил, и ви гарантираме, че вече никога няма да гледате на автомобилите ŠKODA по същия начин.

КРИСТАЛЕН ДИЗАЙН

В автомобилния дизайн идеите се превръщат в материя. В дизайна на ŠKODA, материята и материалите са източник на вдъхновение. Чешкият кристал е това, което в най-голяма степен е вдъхновило външния вид на новите ни модели. Това, че дизайнът остава верен на марката и на своите чешки корени, прави моделите на ŠKODA перфектна комбинация от функция и стил.

ОСНОВНИ ИЗТОЧНИЦИ НА ВДЪХНОВЕНИЕ

Чешки кристал

ИЗКУСТВОТО НА КУБИЗМА

ФУНКЦИЯТА СТАВА ФОРМА

Богата история

ПРЕВРЪЩАНЕ НА ИДЕИТЕ В РЕАЛНОСТ

Проектните разработки включват материализирането на дизайнерските идеи относно бъдещите форми и функции на автомобилите ŠKODA. Те показват посоката, в която дизайнерският език на марката ŠKODA ще поеме и също как типичните визуални елементи ще изглеждат в следващите поколения автомобили.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОНЦЕПТУАЛНИТЕ МОДЕЛИ ŠKODA VISION

Последните концептуални модели на ŠKODA , VISION X, VISION S, VISION C, MISSION L и VISION D дават представа за формата, която нашите автомобили ще приемат в близко бъдеще и представят новия дизайнерски език, който поставя акцент върху ясните, рязко очертани линии и елегантните форми.

Научете повече за последните концептуални автомобили ŠKODA.

ОСНОВНИ ДИЗАЙНЕРСКИ ЕЛЕМЕНТИ НА ŠKODA

Вижте основните дизайнерски елементи на автомобилите ŠKODA, които им придават тяхната уникална индивидуалност и ви позволяват да ги разпознавате от пръв поглед.

ФИЛМИ ЗА ДИЗАЙНА

Изследвайте всяка извивка на моделите ŠKODA в тези филми, посветени за дизайна, които представят нашите автомобили в съвсем нова светлина.

СЕГА Е ВАШ РЕД

Време е за нова стъпка напред в дизайна на ŠKODA. Оригиналните аксесоари и специални модели ще направят вашата ŠKODA уникална. Това е възможност да проявите своята собствена индивидуалност. Създайте своя собствена ŠKODA.

ВАШЕТО НЕПОВТОРИМО ŠKODA ПРЕЖИВЯВАНЕ

Джанти

Аксесоари

Брандирани предмети

Специални модели

В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

Дизайнерите на ŠKODA винаги се стремят да ви предложат автомобил с най-висока степен на съвършенство и комфорт. Тези постоянни усилия са довели до създаването на изключителното ниво на оборудване Laurin & Klement, което се предлага за избрани модели.

Надписът “Laurin & Klement” напомня за нашите основатели, които живеели според мотото: “Само най-доброто е достатъчно добро за нашите клиенти.” Тази максима е в основата на дизайна на ŠKODA вече повече от 120 години, и ние продължаваме да се придържаме към нея и до днес. Вижте автомобилите, които сме създали през това време. Това е вашият шанс да разгледате L&K ŠKODA 110 и да се повозите из Прага през 30-те години на 20 в.

ДИЗАЙНЪТ НА ŠKODA ОКОЛО ТЕБ

Елегантни извивки, кристални елементи и играта между светлина и сянка. Не само в нашите автомобили ще откриете емблематичния дизайн на ŠKODA. От 2011 г. той краси също всички трофеи за победителите от прочутия Тур дьо Франс. Научете повече за интересната им история

ЛОГОТО НА ŠKODA: АБСОЛЮТНОТО КЛЕЙМО ЗА ИНОВАЦИЯ

Логото с крилата стрела не винаги е изглеждало така, както днес. Вижте неговата еволюция или посетете музея на ŠKODA.