Онлайн инфоразвлекателни системи

Онлайн инфоразвлекателни системи

Пакетът Онлайн инфоразвлекателни системи предлага широка гама от услуги: трафик информация, новини, прогноза за времето...Вижте видеото, за да научите повече за всички предлагани услуги.​​​

Услуги

Онлайн сваляне на дестинация
Чрез портала ŠKODA Connect или приложението ŠKODA Connect изберете своите любими дестинации и ги прехвърлете в навигационната система на автомобила си. Автомобилът ги сваля веднага щом се свърже с Интернет. Бележка: Има пространство за 100 дестинации в портала Connect. Ако е необходимо, запазени дестинации могат да бъдат изтрити, за да се освободи място за нови.  

Проверете дали услугата се предлага​
Моите места
Можете да определите интересните за Вас места и да ги въведете в инфотейнмънт системата, чрез ŠKODA Connect портал. Списъците с любими места съдържат информация относно ресторанти, бензиностанции, забележителности, трафик камери и др.


Новини
Онлайн обновяване на карти
Трафик информация онлайн
Онлайн трафик информацията Ви държи информирани за актуалната ситуация по Вашия маршрут, посочва Ви места с инциденти, строителни работи и задръствания. Системата също така предлага алтернативни маршрути, изчислени на база актуалната трафик информация в момента. Различните цветови секции оказват времето, което ще Ви е нужно.


Проверете дали услугата се предлага​​​
Времето
Времето вече няма да Ви изненадва, защото последната прогноза за Вашата дестинация или актуално местоположение може да се види на екрана на навигационната система. Можете също така да видите детайлна прогноза за следващите дни или актуални данни от радарните станции. Бележка: Показваната информация за времето зависи от данните, предоставени от източника на информация за тази услуга.
Онлайн сваляне на маршрут
Планирайте пътуване с няколко спирки по пътя от удобството на дома си, чрез портала ŠKODA Connect и прехвърлете маршрута към своя автомобил. Порталът ŠKODA Connect Ви позволява да запазите до 5 маршрута с 10 междинни спирки. Ако е необходимо, запазените маршрути могат да бъдат изтрити, за да се освободи място за нови. 

Проверете дали услугата се предлага​
Места за паркиране
С услугата "Места за паркиране" вече няма да обикаляте улиците напразно, търсейки свободно място. Ще спестите време и пари, защото търсенето на място за паркиране може да бъде допълнено с информация за цените и работното време на обектите.  
Бележка: Показваните данни за местата за паркиране зависят от данните, предоставени от източника на информация за тази услуга.​

Проверете дали услугата се предлага​
Бензиностанции
Информация за името на бензиностанцията, посоката на движение и актуалните цени, се показва в реално време. На екрана се предлагат бензиностанции в зависимост от автоматично установения тип гориво, който автомобилът използва. Когато въведете дестинация в навигационната система, на екрана се показват бензиностанциите по пътя, което Ви позволява да оптимизирате разходите си за гориво. 
Бележка: Показваните данни за бензиностанциите зависят от данните, предоставени от източника на информация за тази услуга. 

Проверете дали услугата се предлага​
Онлайн търсене на важни обекти
Използвайте навигационната система, за да търсите онлайн важни обекти, които Ви интересуват. В допълнение към това, гласовият контрол на инфотейнмънт системата Columbus Ви позволява да търсите бързо и безопасно важните обекти, без да се налага да спирате. 

Проверете дали услугата се предлага​

Проверете дали услугата се предлага


Наличността на услугата зависи от модела ŠKODA и от вида инфоразвлекателна система, инсталирана на автомобила. Някои услуги са налични само за определени държави.