Care Connect

​​​Пакетът Care Connect Ви предлага два типа услуги: Проактивни услуги и Отдалечен достъп. Научете повече за тях в нашия кратък видеоклип. 

Отдалечен достъп


Услугата Отдалечен достъп Ви дава достъп до функционалностите на Вашия автомобил чрез Вашия смартфон и приложението ŠKODA Connect. В непознат град лесно можете да откриете къде сте паркирали автомобила си, а с помощта на други функции можете да контролирате автомобила. Животът току що стана малко по-лесен!

Remote Access Services

Клаксон & Светлини
Ако не сте сигурни къде сте паркирали автомобила си на голям паркинг, активирайте клаксона и/или аварийните светлини от разстояние през приложението ŠKODA Connect, за да направите търсенето много по-лесно. 
Бележка: Тази функция работи само се намирате в радиус от 500 м. от автомобила. 

Проверете дали услугата се предлага​
Паркиране
Когато сте в непознат град или в голям обществен паркинг, лесно можете да се загубите и да се объркате къде сте паркирали. Функцията "Място на паркиране" праща тези притеснения в миналото. Автомобилът изпраща данни за местоположението си към сървър за обработка на данни след всяко пътуване. След като вземете тази информация през смартфон или клиентския портал, можете да откриете паркирания си автомобила по неговата GPS позиция.

Проверете дали услугата се предлага​​​
Параметри на пътуване
Ако искате да знаете параметрите на своето пътуване, за да контролирате разхода на гориво или просто да разполагате с обобщена информация за това къде сте пътували, услугата Данни за движението е идеалното решение. Можете да получите актуални данни за автомобила, като например разход на гориво, средна скорост или изминато разстояние, през портала или приложението ŠKODA Connect.

Проверете дали услугата се предлага​​​
Онлайн аларма против кражба
Не губете контрол над автомобила, дори когато сте далече от него. Независимо къде се намирате, ще бъдете незабавно уведомени по е-мейл или чрез смартфона, ако Вашата аларма против кражба се задейства, за да можете да предпримете необходимите действия. 

Проверете дали услугата се предлага​
Известия за периметър
За да предотвратите нежелана употреба на автомобила, използвайте ŠKODA Connect портала, за да дефинирате до 10 зони и активни периоди, през които ще бъдете известявани дали автомобилът се движи в рамките на определената зона или е навлязъл в забранена зона. Ако се установи движение на автомобила извън тези параметри, Вие получавате съобщение чрез приложението ŠKODA Connect или по е-мейл.
Бележка: Можете да настроите до 10 различни зони, но само 4 могат да бъдат активирани едновременно. 
Състояние на автомобила
Обичате ли всичко да е под контрол, включително автомобилът Ви? Порталът ŠKODA Connect и приложението ŠKODA Connect Ви дават достъп до цялата актуална информация за Вашия автомобил, включително пробег, информация за поддръжката, запас и ниво на горивото. А може също просто да решите да проверите дали сте загасили фаровете и заключили автомобила. 

Проверете дали услугата се предлага​
Известия за скорост
Следете как се използва автомобилът Ви и настройте еднократно или повтарящо се предупреждение, ако се движи с по-висока от избраната скорост. Ще бъдете предупредени, ако автомобилът надвиши избрания лимит на скоростта. Можете да проверявате, настройвате и управлявате статуса на лимита на скоростта по всяко време в портала ŠKODA Connect. 
Бележка: Можете да настроите до 10 различни лимита за скорост, но само 2 могат да бъдат активирани едновременно. 

Проверете дали услугата се предлага​

Проактивни услуги


Проактивните услуги Ви осигуряват перфектен поглед върху техническото състояние на автомобила и предстоящото сервизно обслужване. Съвместната работа на системата и избрания от Вас сервизен партньор Ви гарантират, че автомобилът ще остане в перфектно техническо състояние, независимо от обстоятелствата.​

Проактивни услуги

Info Call бутон
За да получите актуална информация за продуктите на ŠKODA или техническа поддръжка за услугите ŠKODA Connect, натиснете бутона Info Call на модула с 3 бутона и влезте в контакт с Кол центъра за обслужване на клиенти на Вносителя на ŠKODA. 

Проверете дали услугата се предлага​
Автоматично известяване при инцидент
Ако системата с датчици за сблъсък на автомобила отчете, че се е случило пътно произшествие, което е под прага за спешно обаждане, екранът на инфоразвлекателната система предлага възможност за Обаждане при авария, за да се открие най-бързо правилното решение за Вашия проблем. 

Проверете дали услугата се предлага​
Позвъняване при повреда
Максимална лекота и удобство е нашето мото, дори ако Вашият автомобил се повреди. С натискане на бутон на модула, разположен на тавана, Вие се свързвате с кол център за пътна помощ. Автомобилът също така автоматично изпраща данни за местоположението и състоянието си към кол центъра, за да бъде намерено възможно най-бързо най-доброто решение за Вашата ситуация. 

Проверете дали услугата се предлага​
Записване на час за сервиз
С услугата за записване на Час за обслужване вече няма защо да се притеснявате за планирането на посещенията в сервиза, защото Вашият оторизиран сервизен партньор ще върши това вместо Вас. Автомобилът изпраща информация за необходимото обслужване (например редовно обслужване и смяна на масло) към сървър за обработка на данни. Данните се изпращат към Вашия избран сервизен партньор, който се свързва с Вас, за да насрочите посещение. 

Проверете дали услугата се предлага​
Доклад за състоянието на автомобила
Доклад за състоянието на Автомобила е услуга, която дава отличeн поглед върху техническото състояние на Вашия автомобил. Автомобилът изпраща данни за актуалното си състояние (избрани предупреждения, изписвани на таблото, нужда от обслужване и т.н.), които след това можете да видите и принтирате в портала ŠKODA Connect.

Проверете дали услугата се предлага​

Проверете дали услугата се предлага


Наличността на услугата зависи от модела ŠKODA и от вида инфоразвлекателна система, инсталирана на автомобила. Някои услуги са налични само за определени държави.

ПРОВЕРЕТЕ