Отстъпки за ŠKODA RAPID

RAPID и RAPID SPACEBACK
RAPID и RAPID SPACEBACK
Last Days

RAPID и RAPID SPACEBACK

С отстъпки в размер на ДДС

Отстъпки в размер на ДДС

За всички налични модели Rapid и Rapid Spaceback с ниво на оборудване Fresh, Selection и Edition



Стилната, функционална и практична ŠKODA RAPID e сега по-неустоима от всякога! Сега, тя идва със специално предложение за налични автомобили с ниво на оборудване Fresh, Selection и Edition - те могат да бъдат Ваши с нашата специална отстъпка в размер на ДДС и допълнителна възможност за данъчен кредит.

ŠKODA RAPID и RAPID SPACEBACK Fresh ще ви предложат практични решения като радио Skoda Blues с USB вход и слот за SD карта и тонирани стъкла с UV филтър за повече комфорт и защита на всички на борда. Нивото на оборудване Selection идва с включени дневни LED светлини, радио Skoda Swing с 6,5" цветен тъч-скрийн дисплей, MFA бордкомпютър, даващ информация за средният разход на гориво, моментният разход на гориво, оставащ пробег до следващо зареждане на автомобила с гориво и много други екстри.

Нивото на оборудване Edition при ŠKODA RAPID и RAPID SPACEBACK ще Ви зарадва с бордкомпютър с Maxi-DOT дисплей, климатроник с електронно регулиране на температурата, сензори за паркиране отзад и още много други екстри, които да направят шофирането и еженевието по-лесни и по-приятни.


Вижте ценовите листи на ŠKODA RAPID и RAPID SPACEBACK

Научете повече за RAPID

Научете повече за RAPID SPACEBACK

Вижте най-актуалните ни специални предложения